Onsdag (2018 08 22)

Bra fart på mig idag. Jag gick upp lite tidigare än vad jag brukar göra. Kände mig pigg fräsch. Helt otroligt att man kan göra det klockan 04:30 på morgonen. Det var ju då jag klev upp.  Sen blev det full fart det jobbet. Fattar inte var jag hittade all energi och lust att jobba. Jag kanske har kommit på att det inte tjänar någonting till att gnälla och säga att allt är så jobbigt och tufft. Bättre att bara fokusera på vad man ska göra och sen ta tag i det och vara positiv. 
 
Nu har jag lite rast och jag har hunnit med en PW. I eftermiddag är det jobb igen, och så ser mina dagar ut fram till fredag. Jag äter, jobbar, sover, tittar på tv och kör PW. 
 
Till helgen blir det skönt med ledighet. Nästa vecka börjar det ju komma in massor av pengar igen och då kan jag sätta ännu mer fart än vad jag har gjort denna veckan. Fast hittills tycker jag ändå att det har varit ganska bra fart på mig. Jag fokuserar på vad jag vill få gjort och funderar inte så mycket på hur det känns elller nåt annat. Det är bara att köra på liksom.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE