Kvällens tankar.

 Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Jag sitter här och tänker. Jag funderar mest på vad jag nu ska skriva. Jag vill ju egentligen bara uppdatera min blogg. Jag känner inte att jag har så mycket att berätta om. Då gör jag det enkelt genom att jag bara skriver ner sånt som just nu "ploppar" upp mitt huvud.
 
Jag mår bra, jobbar lugnt och jag har massor med saker på gång som jag ser fram emot. Jag känner inte att jag har några större bekymmer med mitt liv. Jag har min mål som jag vill nå och jag känner att jag har en bra strategi som gör att jag på sikt kommer att lyckas med sånt jag vill uppnå. Jag kan tveka lite ibland när det kommer till vad jag faktiskt vill, men jag 'är ändå mer säker på vad jag vill än någonsin och därför tar aldrig tveksamheten över.
 
Det är ju mycket politik nu.  Snart är det val och jag är rätt säker på redan nu vilka partier jag inte  kommer att rösta på. För några dagar sedan pendlade jag lite mellan Centern och KD när det gäller vad jag kan tänka mig att lägga min röst på. Nu är jag nog mer säker på KD. Som det känns nu så är det KD som gäller för mig. Fast.... i slutändan tror jag inte att jag bryr mig så mycket överhuvudtaget. 
 
 De finns mycket jag är glad för. Jag gör mycket saker som ger mig bra energi. Allt som kan ge mig dålig energi försöker jag få bort i mitt liv. Mycket har jag fått bort och annat håller jag på att fasa ur. Jag är grymt bra nu på att leva i nuet. Jag känner ju att ska jag nå mina mål så måste jag vara extremt fokuserad på nuet. Eftersom typ min högsta önskan  är att jag bara ska fixa alla möjliga saker som jag har som mål, så blir det ganska lätt att leva i nuet. Att vara i nuet anser jag ju vara en viktigt del i min strävan att nå mina målsättningar som jag just nu har.
 
Jag mår väldigt bra just nu. Det känns som själva livet ger mig bra energi. Jag jobbar ju och grejar, men jag känner att jag hittar mycket tid till att återhämta mig. Jag hittar metoder för att jag ska må bra, både fysiskt och psykist. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE