Hoppas inte detta förstör min dag.

 Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Jag tycker att det är skönt att ha en ledig söndag. Fint väder är det också. I alla fall här i Vänersborg. 
 
Jag har grejat lite med allt det där som man bara måste greja med ibland: Städ tvätt och disk. Kändes skittråkigt innan jag började greja, men sen sa jag bara till mig själv att jag skulle sluta gnälla och bara ta tag i det. Det blir ju inte roligare att greja med "trökgörat" om jag först gnäller över att det är skittråkigt och sen tar tag i det. Bara att ta det och inte fundera alls på om det är roligt eller tråkigt. 
Jag var även på "Kopparn" och käka lite gott. Tyvärr var det en grej som började fundera på, just när jag hade satt mig på vid ett bord och väntade på maten. Tanken jag fick växte och jag blev mer och mer förbannd. Det hade ingenting med: Maten, restaurangen eller personalen att göra. Det jag tänkte på var något helt annat, men detta förstörde lite matlusten för mig Jag åt ju sen i alla fall, men jag kunde likosm inte njuta av maten på det sätt som jag ville göra. Men... det var siom sagt inget fel på maten.
Efter att jag hade ätit gick jag en liten runda på stan. Jag var tvungen att försöka rensa ur skallen på alla dessa tankar som gjorde mig så jävla förbannad. Jag hoppas nu bara att detta inte förstör hela min söndag. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE