Skönt med några lediga dagar.

 Nu är jag ledig hela helgen. Skönt att få starta ledigheten redan på en fredag. Nästa vecka när april övergår i maj så har jag sett att jag i perioder har ganska mycket ledigt. Det ska bli skönt. 
 
Denna veckan har varit en bra arbetsvecka. Även om jag har känt mig lite tom och väldigt trött så har arbetet gått bra. Jag tror att just denna arbetsveckan som jag nu har haft är den bästa veckan på det schemat som jag kör efter. Bara 4 dagar  arbete och jag kör ingen linje som jag inte gillar att köra. Även om jag inte har mått så bra denna veckan, så har jag ändå känt att det har gått bra att jobba på. Behagligt, lugnt och roligt har det varit att jobba.
 
 
Nu när man har blivit ledig så tänker jag att jag vill få gjort en hel del. Jag ska försöka sätta mig ner och jobba med på med självbiografin. Jag vill göra vad jag kan nu för att få den så bra som möjligt till den publicering som jag har tänkt att snart göra. Jag vet inte exakt datum än, men jag hoppas att jag kan snart vågar trycka på knappen och sen är man ju igång. Det kommer nog att kännas bra när jag väl sätter igång med publiceringen. Då kommer jag ju till ett avslut och då kommer jag ju också att känna mig helt färdig. 
 
Jag har också en hel del blogginlägg som jag vill få skrivit ner. Jag har haft mycket tankar om allt möjligt den senaste tiden. Många tankar har ju bara snurrat fritt i huvudet på mig den senaste tiden. Nu känner jag att allt i mitt huvud börjar falla på plats. Då tycker jag den känns skönt att få skriva av sig känslorna lite. 
 
Annars blir det nog ganska lugna lediga dagar för min del. Jag kände senast igår när jag var blev ledig att jag blev lite rastlös. Jag gick då ut en stund och bara promenerde runt lite. Sen släppte det och jag vill bara komma hem igen. Väl hemma så slappde jag mest framför TV:n. Jag körde väl någon meningslös live på "Insta". 
 
Hoppas ni alla får en bra helg. Själv ska jag bara vara i den "bubblan" som jag typ har varit i hela denna veckan. Jag  ska försöka må så bra jag bara kan. Jag hoppas jag slipper känna panik över att jag inte hinner me. Eller ångest över vad jag har gjort. Jag hoppas att jag fortsätter ha tålamod och att jag tror på att mina målsättningar som jag har med detta året är möjliga att nå. Jag måste hela tiden tro på att det är möjligt, annars fixar jag det nog inte.
 
Jag hoppas också att jag inte är för hård mot mig själv. Jag behöver alltid mer tid för att kunna fixa saker. Allt måste få ta den tid det tar. Jag hamnar lätt i tankar där jag känner mig sämre än andra pga att det känns som att mycket av sånt jag gör tar lång tid fixa. I allt detta är det lätt att kräva mer av sig själv. Jag blir lätt för hård mot mig själv när jag håller på länge med en sak som jag efteråt kan tycka borde ha gått snabbare att fixa. Jag kan tänka att jag är dålig som inte kan fixa saker snabbare än vad jag gör. Fast grejen är ju att om jag fixar det jag grejar med så behöver ju inte det betyda att jag är så dålig som jag lätt kan säga till mig själv att jag är. Jag är bra på att få saker och ting gjort. Det tar kanske bara lite längre tid för mig. Det är ju bara det liksom.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE