Röjande - Ha tålamod

 Vi är ju nu inne i april månad. Jag tycker mig känna att våren är på väg. Det är fortfarande jävligt kallt på morgonen. Jag känner ju av det när jag traskar till jobbet på mornarna. Men det ljusnar tidigt och solen kommer också fram ganska tidigt numera. När solen ligger på mitt på dagen och under eftermiddagen utanför mitt fönster så blir det lätt redan nu över 25 grader inne hos mig. Det kommer att bli över 30 grader när sommaren kommer. Jag vill helst inte klaga på sol och värme, men ska jag ändå klaga på något så kan man ju lugnt säga att  det känns tufft när det blir så varmt som över 30 grader inne. Jag kan fortfarande vara lite ledsen över att jag inte kommer att få den där balkongen som styrelsen i huset där jag bor hade som plan att bygga. En ej uthyrd lokal i detta hus sägs var orsaken till att det inte finns några pengar att bygga balkonger för. Hade man fått den där balkongen så hade man ju alla fall kunnat ställa upp balkongdörren och få lite korsdrag.
 
Är det något jag tänker på att jag ska göra nu under våren så är det mycket röjande. Jag ska liksom röja upp och få ordning på saker som jag sen länge bara har skjutit framför mig. Jag har känt länge nu att jag inte har någon struktur på saker och ting. Det är för mycket som är olklart och jag gillar inte när jag inte får gjort saker. Har man för mycket som är olkart eller bara halvfärdigt så känner jag att det lätt blir kaos och när jag väl känner att jag vill få ordning på något så får jag ofta greja så jäkla mycket med bara en enda grej. Jag borde kunna hitta bättre rutiner för saker och ting, fast samtidigt kommer ju aldrig något att bli perfekt, så varför sträva efter det liksom? Ibland är det  ju också rätt skönt att bara strunta i allt och ta hand om sig själv. Att bara se till så man mår bra är ju inte nåt som jag får glömma. Man ska ju vara rädd om sig. Det är ju viktigt att få med det i sitt liv. 
 
Under våren vill jag inte bara röja. Det känns just nu som våren för mig kommer att bli väldigt tålamodsprövande.  Jag minns förra att jag just under våren kanske var lite otålig. Jag hade kunnat vänta mer och ha mer tålamod. Jag hade liksom kunnat ta mer saker med ro, men jag var lite för otålig och även om jag kan känna att jag lyckades genoföra vissa saker ändå så hade jag kunnat gjort många saker bättre. Detta tänker jag på som fan nu. Jag måste ha tålamod och göra saker när dom ska göras, och i rätt ordning. Att röja på, men samtidigt ha massor av tålamod är det som gäller för mig  nu under våren. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE