Mycket pengar nu.

 Jag sitter och räknar och vänder och vrider på min ekonomi. Jag har ju mitt ekonimska mål som jag kämpar med månad för månad.
 
Jag får in ganska mycket pengar nu, men jag har en hel del utgifter också. Det är tur att jag får in bra med pengar. Annars hade jag ju inte klarat utgifterna på samma sätt. Då hade jag liksom fått dra ner ambitionerna. Allt som jag ska ut under den närmaste framtiden har jag räknat med. Jag vet liksom att dessa utgifter kommer nu. Det känns bra när man känner att man lätt fixar allt. Det som också känns bra är att allt jag tidigare har räknat med, blir precis så som jag tänkte från början att det skulle bli. Även om det skulle bli så att något inträffar som jag inte har räknat med så vet jag att jag löser det också. Det finns liksom med i planen at inte allt alltid blir som jag har tänkt mig, men då finns det en lösning ändå.
 
Jag har jäkligt mycket utgifter nu. Så kommer det att vara under 1-3 månader framöver. Men det kan också bli så att jag får in mycket pengar redan under nästa månad. Det är inget jag har räknat med tidigare, men det gör ju inget om det  kommer in mer pengar än vad man har räknat med från början. Det hade ju varit värre om man hade haft mer utgifter än vad man från början hade räknat med. Eller ännu värre, mer utgifter än vad man klarar av att hantera. Det är ju ett ganska skönt bekymmer att ha. Jag vet liksom inte om jag bara får in mycket pengar, eller mycket mer pengar än vad som är mycket just nu. Jag vet bara att det är mycket pengar nu. Mycket in, men också ut. Lite otäckt, men lite kul också. Det gäller att man har kontroll på allt, och det känner jag att jag har även denna gången. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE