Massa skit!

Har grejat mycket nu i några dagar. Men jag gör mest bara skit. Alltså jag gör mycket av sånt som jag helst skulle vilja slippa greja med. Jag inser ändå att jag måste ta tag i det. Sen när jag känner att det inget flyter på som jag vill så blir jag bara jävligt förbannad. Jag kan också bli förbannad över att vissa människor tror att dom kan göra vad som helst mot mig och jag jag bara ska ta den skiten. Jag tänder till lite och jag grejar mer och mer bara för att jag är arg. Det grejar i ett högt tempo och känner inte efter alls hur jag mår. Allt går bara på att jag är arg och sen tänker jag att jag kanske måste sluta kolla vissa saker som jag redan innan vet att jag blir förbannad över. Det är inte alltid lätt att veta vad man borde ha gjort före. Däremot är det ju alltid så att man vet efteråt vad man borde ha gjort istället, eller så är man bara nöjd över att man gjorde vad man gjorde. 
 
Denna veckan har jag i alla fall fått gjort allt som jag ville ha klart under denna veckan. Även om jag fick greja med så mycket skit så känner jag mig nöjd att jag fick det gjort. Sen att de finns några sk skithögar som gör mig totalförbannad, det är en annan sak. 
 
Nästa vecka har jag en del jobb, plus en dag av utbildning på jobbet. På fredag bär det sen av mot Stockholm. Det ska bli kul att avsluta veckan i huvudstaden. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE