Måndag (2018 04 16)

Känns lite tomt idag! Jag har kanske lite huvudvärk. Jag tror att de senaste dagarna av mycket grejande gör nu att jag känner mig lite extra trött, fast på något sätt känns det ändå skönt i kroppen. 
 
Jag gick upp ganska tidigt idag. Jag ville inte stressa före jobbet. Jag gick väldigt lugnt och sakta till jobbet. Jag har tagit det lugnt under hela denna förmiddagen. Jag är bara i nuet, hela tiden. Jag kan känna nu att har jag för bråttom eller stressar för mycket med nåt så går jag nog lätt in i den där väggen.  Dessutom vill jag ju spara lite kraft och energi  Jag drar ju till Stockholm på fredag och då är det nog bra om jag har kvar lite kraft och energi, så att man orkar med helgen där uppe. Tempot är ju likosm högre i den stan och jag vill hinna med väldigt mycket. Det gäller ju att jag orkar med liksom.
 
Annars känns det ganska bra i kroppen. Jag gick ju en långpromenad igår på över en mil iett ganska bra tempo och jag får för mig nu att jag har lättare för att slappna när jag liksom har rört på mig bra dagen innan. Det kanske sitter i några dagar till. Jag ska i alla fall känna efter. Är det sen så att jag om några dagar känner att jag har svårare för att slappna av då kanske detta gör att jag rör på mig mer eftersom jag vet att känslan av avspändhet kommer lättare efter att man har tränat. Det blir liksom en motivation att röra sig mer och jag vet att jag får den där sköna avslappnade känslan som jag typ alltid vill känna. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE