Jag vill liksom komma till avslut.

Då har det blivit måndag igen och en ny arbetsvecka har dragit igång. Jag har en bra arbetsvecka med många bra körpass. Idag ska jag ju tex köra en tur till Vänersnäs. Jag tycker ju detta är den bästa linjen att köra. 
 
Jag känner mig fortfarande ganska tom och jag är också väldigt trött. Min Stockholmvistelse i helgen tar tydligen lite tid att återhämta sig ifrån. När klockan ringde i morse så var det första gången på väldigt länge som jag bara kände att jag inte ville gå upp ur sängen. Annars har det under en ganska lång period varit lätt att gå upp på morgonen, men nu är jag bara så trött hela tiden och då vill jag typ bara sova och slappa. Inte göra nåt direkt.
 
Annars håller jag fortfarande ett bra fokus på vad jag behöver göra för att nå mitt ekonomiska mål som jag har för i år. Just nu handlar det om 1- 3 månader. Sen ska det vara klart och jag kan släppa det där med att tänka pengar och fundera på hur mycket jag ska hålla på för att inte misslyckas med att få loss dom pengar som jag känner att jag måste få loss. Min målsättning är för mig extremt klar när det gäller den biten. Många problem kommer också att lösa sig bara jag fixar min ekonomiska målsättning som jag nu är väldigt noga med att i alla lägen.
 
En annan grej som jag nu känner mig mer redo än någonsin för det är att sätta igång med publicerandet av min självbiografi. Jag har ju sen länge känt mig ganska färdig med skrivandet. Sen finns det ju berättelser som jag inför ett publicerande måste jobba lite med innan jag trycker på publicerarknappen. Tanken har varit ända sedan jag började skriva på min självbiografi att jag ska publicera den på min blogg. Jag har aldrig tänkt något annat. Jag har massor med inlägg nu som liksom bara ligger arkiverade. Det är min självbiografi, fast i blogginlägg. Jag har tidiagre varit osäker på om jag vill visa detta som jag har skrivit. Mycket är ju rätt självutlämnade och jag vill var säker på att det är ett rätt beslut att publicera. Det viktiga är ju att det känns bra för mig att faktiskt låta andra ta del av det livet som jag har levt. 
 
 Mycket är jag fortfarande inte redo att berätta om, men jag tänker att om jag bara kommer igång med publiceringen så tror jag att mycket löser sig under tiden. Dessutom känns det bättre för mig när jag under själva publiceringen är på väg mot ett avslut. Jag har känt länge nu att jag liksom inte blir riktigt färdig så länge jag inte publicerar. Väljer jag att inte publicera då håller jag ju allt inom mig. Jag vill liksom komma till ett avslut. Jag får för mig att jag aldrig gör detta om jag inte publicerar. Sen kanske jag ändå inte visar precis allt, men jag publicerar ändå väldigt mycket.
 
Jag ska börja sätta mig ner och titta lite på de första som jag vill publicera. Tanken är väl att jag ska släppa mellan 5 och 10 inlägg per dag. Datum för dom första inläggen på självbiogrfin har jag inte bestämt än, men just nu känner jag att innan sommarn så ska jag nog ha kommit igång. Jag får se hur jag arbetar mig igenom själva färdigställandet av min självbiografi. Komma igång är det jag i första hand ska tänka på just nu. Sen tror jag att mycket bara löser sig av sig själv när det kommer till vad jag har för arbete att göra under själva publiceringen. 
 
Det kan vara så att jag lovar för mycket nu. Det kan ju vara så att jag känner under själva arbetet med färdigställnadet att jag fortfarande inte vill publicera. Det är ett svårt beslut för mig att ta. Det jobbiga är att om jag väljer att inte publicera, då kommer jag inte till ett avslut. Om jag väljer att publicera, då kommer det att kännas jobbigt om jag efteråt känner att det var ett felaktigt beslut av mig att publicera. Det känns inte bra just nu, hur jag än väljer att tänka kring vad jag ska göra, eller inte göra med självbiogrfin.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE