Things I Can Control.

Ibland kan jag känna att jag lägger fokus på fel saker. En sak kan vara när man blir upprörd och arg för saker som man inte kan kontrollera. "Things I Can Not Control" är ju saker som är helt meningslösa att bli upprörd över. Ibland kommer jag på att jag har varit stressad, ledsen, arg och uppriven under en period. Varför blir jag det? Efteråt kommer jag ofta fram till förklaringen att jag har blivit påverkad av vad någon annan person har gjort mot mig. 
 
Tänker man sen på saker som man kan kontrollera ("Things I Can Control") så vill jag kunna kontrollera hur jag reagerar när jag drabbas av något som jag tänker att jag inte kan kontrollera. "Things I Can Not Control" får aldrig bli så stora som dom tar över de som jag faktiskt kan kontrollera, alltså "Things I Can Control". Jag vill lägga fokuset rätt och jag tycker att jag oftast är bra på detta, men jag vill hela tiden bli bättre på att just lägga fokuset rätt. När jag blir stressad, arg och ledsen så är det så många gånger som jag har kommit på mig själv att jag har blivit detta för att jag väljer att fokusera på sånt som jag egentligen inte har någon kontroll över. 
 
Leva i nuet funkar nästan alltid. Även när det gäller detta med "Things I Can Control". När jag fastnar i grubblerier och blir arg och ledsen något så handlar det oftast om sånt som har varit. Det kan ju också vara så att man blir stressad över sånt som man tror ska komma. För att slippa tex ilskan och stressen så kan man ju lätt bara tänka på det man gör JUST NU. Just nu i skrivandets stund så sitter jag och bloggar, och det älskar jag att göra. Jag tittar just nu ut genom fönstret och ser att solen skiner. Jag äter också¨godast godiset. Allt detta som jag gör just nu gör jag i nuet och allt som händer mig i nuet kan jag allt som oftast kontrollera. Att fundera bakåt och bli ledsen, eller bli stressad över vad som skullenkunna hända i framtiden är bara onödigt för det handlar ju bara om saker som jag ändå inte kan kontrollera, "Things I Can Not Control". Lever man i nuet så har jag för länge sedan kommit på att det är lättare att hitta saker att lägga fokus på som är: "Things I Can Control. Och det är just allt som jag kan kontrollera som jag välja vad jag ska göra. I slutändan vill jag må bra. Det kan vara det som "THINGS I CAN CONTROL" handlar om.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE