En morgon i Uddevalla.

 
 
Idag har jag tillbringat morgonen och förmiddagen i Uddevalla. Jag ville besöka mammas grav och se hur det såg ut. Behöver den städas, krattas osv.. Jag passade också på att köra en PW i Uddevalla. Det blev ca 6 km och nu känns den bra i kroppen. 
 
När jag besökte graven så kan jag konstatera att den sköts och görs fin utan att jag behöver bry mig. Man märker att det är andra personer som sköter om graven så jag känner i alla fall just nu att jag inte behöver åka till Uddevalla och mammas grav för att hennes grav ska se fin ut. Jag kan åka dit när jag vill besöka graven. Jag kan åka dit när jag känner för att bara vara och tänka extra mycket på mamma. 
Ett tag tänkte jag att jag kanske måste besöka graven typ en gång i månaden, men det räcker ju att göra det när jag själv känner för det. Rent, snyggt och fint är det kring mammas grav oavsett om jag gör ett besök eller inte. Det känns skönt att jag inte behöver känna någon stress eller press när det gäller den biten.  
 
Det var bra att jag gjorde ett besök idag. Jag kände att de fanns många tankar som liksom blev genomtänkta när det gäller min mamma. Mycket för min egen del känns bra nu och jag lever bara mitt liv vidare och jag mår bra. Jag tänker på mamma ibland, men ingenting känns jobbigt för mig. Mamma lever inte längre, sånt är livet, men jag har i alla fall en välskött och fin grav att gå till. Mamma får verkligen vila i frid. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE