Dagarna går fort.

Dagarna har gått fort. Ledigheten började typ på riktigt i fredags (långfredagen) Nu har det blivit söndag och påskdagen och jag har bara denna kvällen av ledighet kvar. Imorgon och hela veckan fram till helgen har jag jobb att kämpa med. 
 
Jag har annars inte så mycket annat att göra nästa vecka. Jag kommer in i en period igen där jag egentligen bara har att vänta in vissa datum. Om jag inte blir allt för rastlös så blir det nog mest slappa under den fritiden man har nästa vecka. Jag kanske kan hoppas på att jag ändå orkar gå en hel del promenader. Det känns ju bra efteråt, men typ förjäkligt när man är ute på en runda. Den känsla fick jag i alla fall under skärtorsdagen när jag var ute på en "kvälls-PW"
 
Idag har jag grejat lite, men mest har jag slappat. Det blev lite mat på "Kopparn". Jag nyttjade dom sista slantarna på det presentkort som jag hade. Gratis mat har jag alltså fått hela helgen. Det är ju aldrig fel.
 
 
Nu ikväll gör jag ett röjande i tvätstugan och sen bara jag hoppas på en fin och solig vår under det närmaste dagarna, veckorna och månaderna. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE