Steg för steg.

Man känner sig fortfarande lite tom. Jag har också ganska mycket att göra även om jag känner att jag fick betydligt mindre att göra när jag i förra veckan blev klar i mammas lägenhet. Det är skönt att inte behöva tänka på den nu i alla fall.
 
Jag börjar få ordning på alla mammas saker. Jag packade ju ner mycket i lådor förra veckan och tog hem till mig. Jag slängde väldigt lite när jag var i Uddevalla för att tömma och städa hennes lägenhet. Jag ville sitta hemma i lugn och ro och gå igenom alla lådor först innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra med alla saker som helt plötsligt bara blev mitt från en dag till en annan. Jag tar detta steg för steg. Jag har lyckats få ner en hel del saker i min källare. Andra saker har jag redan nu börjat använda. Jag har gått igenom allt och jag vet vad jag mer vill få gjort. Jag vet vad jag ska göra med resten av alla saker som just nu bara ligger i någon låda i min lägenhet.  En del saker ska jag försöka sälja och lite av sånt jag har hittat när jag har gått igenom alla lådor ska jag slänga. Lite har jag väl också redan börjat att kasta. Lite saker har jag också gett bort till släktingar.
 
De finns annars mycket som jag vill behålla själv. Mamma sparade väldigt mycket och slängde väldigt lite. Jag vill har respekt för det där och inte bara kasta hur mycket som helst av hennes saker när nu inte mamma var en sådan person som bara slängde saker som hon kanske inte behövde. Jag gillar själv inte att kasta hur mycket saker som helst heller. Dessutom vill jag ju inte ångra mig sen om jag nu råkar slänga något som jag sen tänker att jag ville haft eller borde ha sparat.
 
 Nu är det snart dags för mammas begravning. Steg för steg får man ta sig igenom den dagen. Jag har gjort vad jag kan för att det ska bli en fin begravning. Jag känner att jag inte kan göra så mycket mer än vad jag har gjort av förberedelser inför begravningen. Jag känner därför en stor inre frid och behöver sen inte tänka att jag borde ha gjort så mycket på något annat sätt. Jag har gjort precis allt jag har kunnat för att allt ska bli så bra som möjligt. Mer kan jag inte göra.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE