Skönt med några lediga dagar.

Bara tre dagar med jobb denna veckan. Så var det förra veckan också. Det känns bra att bara ha mjukstartat med jobb efter allt som har varit jobbigt den senaste tiden. Nästa vecka ska jag börja jobba för fullt igen.
 
 
Jag har massor med saker jag vill få gjort nu när jag blir ledig i några dagar. Jag ska väl kunna hinna med allt också. Det gäller väl bara att jag orkar med. Mycket grejer som man pysslar med just nu tar ju en hel del på krafterna. Dessutom är jag ju fortfarande ledsen när jag tänker mamma.
 
Men mycket av allt jag gör går annars bra. Mycket går bättre än förväntat. Ibland funderar jag till och med på om allt inte går lite för bra. Är detta ens möjligt? Mycket går väldigt fort att få fixat också. Det gör ju att man hela tiden får tid över till att fixa ännu mer grejer, och när allt går bra så blir ju väldigt mycket bra samtidigt. Man är inne i ett "flow" liksom. Sen att man är lite ledsen och så, det påverkar inte förmåga att få saker och ting gjorda. Allt går bara snabbt, fort och ännu snabbare. Resultaten blir också bra.
 
Nu ska jag vara ledig några dagar igen. Jag känner mig ganska "pepp" och "tagg" på att få en hel del fixat och klart. När man väl får saker och ting klara då börjar ju också pengar att komma in. När det gäller den biten så tänker jag bara att det just nu går för bra, men det är jag såklart inte ledsen för.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE