Känslan efter 4 dagar av jobb.

Under helgen och igår har jag haft en hel del jobb. Jag har kört någon nattbuss och haft något långt pass osv. I söndags hade jag ett pass utan rast, fast då körde jag ju bara 5 timmar. Nu har det blivit tisdag och jag är ledig idag. Normalt sett efter 4 dagar av jobb med nattbuss och annat så brukar jag känna mig ganska trött. Jag vet inte varför jag nu inte känner mig trött, men jag känner mig i alla fall väldigt pigg, trots allt jobbande.
 
Jag har haft en bra känsla på jobbet under hela förra veckan faktsikt. Kanske har jag hittat ett sätt att jobba på som inte gör att jag känner mig så trött efter en arbetsdag. Kanske har jag blivit bättre på att slappna av när jag sitter bakom ratten. Kanske stressar jag mindre än tidigare. Vad det än är som gör att jag känner mig piggare så är det ju i alla fall positivt. Man får ju mer kratf och enrgi över när man väl är ledig. Det är ju inte roligt om man jobbar som fan och blir skittrött så att man sen under sin lediga tid måste sova mycket  för att sen orka med fler arbetsdagar.
 
Vad allt beror på vet jag som sagt inte, men känslan efter 4 arbetsdagar är  i alla fall inte att jag känner mig trött eller mörbultad i kroppen. Allt känns bara bra, och bättre är vad det brukar göra.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE