Tog en promead och funderade

2017 10 04
Jag har varit ute på en promenad nu på morgonen. Det gjorde att jag fick tid att fundera över hur den senaste tiden har varit, och hur jag vill att den nämaste framtiden ska bli och kännas.
 
Veckan har kommit igång och jag har jobb, men annars inte jättemycket att göra. Efter Bokmässan så känner jag att inte vill göra så mycket mer i år. Jag kände lite i början av veckan att jag mådde väldigt dåligt. Jag satt hemma och grät och allt kändes väldigt tufft. Så kan det ju vara ibland. Jag har känt av sånt förr. Nu har jag haft en väldigt intensiv period och allt har varit väldigt välplanerat i flera månader. Jobbet med busskörningen är ju alltid väldigt välplanerat året om, men sakerna jag har att göra på min fritid kanske inte alltid är så välplanerade. Men under detta året har jag ju åkt på en hel del grejer. Jag hade inte kunnat göra alla essa grejer om jag inte hade planerat det noga innan.
 
Efter en ganska intensiv period så känner jag mig nu lite tom. Om man bortser från jobbet med busskörningen så vet jag inte vad jag ska göra framöver. Jag känner framförallt att jag vill göra saker som jag på sikt mår bra av. Kanske mer på sikt än för stunden. Jag  har fått tankar på att kanske helt sluta med bloggen och Instagram. Jag tänker att jag kan göra vad jag gör ändå, men jag behöver inte ta bilder och skriva om det. Den tiden det tar att greja med detta kan jag nog lägga på något annat. Samtidigt tänker jag att det är ju inte så lätt att tex bara avsluta ett arbete med en blogg som jag har haft i nio år. Att jag tänker på att lägga ner beror nog på att jag inte riktigt gillar det sätt jag lagt ut mig själv på.  Jag tänker två olika tankar om detta. Jag kan lägga ner helt och inte bry mig alls. Eller så kan jag blogga och hålla på med Instagram på ett mer "nertaggat" och mjukare sätt. Något av detta får det bli. Jag känner inte att jag bara kan blåsa på som förut. På sikt kommer jag bara att må dåligt av det, även om jag skulle råka må bra för stunden.
 

 





Anonym
10 October, kl. 15:14 | Blogg;

Inte konstigt att du blir känslosam med tanke på vad du varit med om den senaste tiden! Angående bloggen så är det viktigaste att du följer ditt eget hjärta och gör det du mår bäst av. Låt ingen annan styra! Men allt det vet du ju redan, du är klok.

Kram Johanna

Trogen läsare
10 October, kl. 16:37 | Blogg;

Det vore väldigt tråkigt om du skulle lägga ner bloggen, man har ju vant sig vid att följa dig genom åren. Men samtidigt ska man ju alltid göra det som känns bäst för sig själv.

anonym
10 October, kl. 22:08 | Blogg;

har också läst bloggen i många år och uppskattar att följa din vardag! vore trist om du slutar, men du ska ju inte blogga om det inte känns rätt. kämpa på med allt! kramar

Johan Berggren
10 October, kl. 09:58 | Blogg;

Nej sluta inte blogga! Dina pingisinlägg inspirerar mig i vardagen!

/ Johan "JO" Berggren

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE