Tisdag (2017 10 17)

Mycket jobb har jag haft i några dagar nu. Skönt att man är ledig idag i alla fall. Helgens arbete var lugnt och dessutom gillar jag ju att jobba när de flesta andra är lediga. Jag gillar också att vara ledig när dom flesta andra människor jobbar. Så en tisdag som denna är väl egentligen en perfekt dag för mig?
 
Igår blev det en ganska jobbig dag. Jag gick upp ganska tidigt. Jag hade en hel del att göra. jag har kommit efter så mycket med allt jag skulle vilja ha fått gjort för länge sen. Men jag hade ju en lång arbetsdag också. Igår blev en dag av mycket grejande från tidig mprgon till mitt i natten. När jag kände att jag ville gå och lägga mig så orkade jag inte ens göra det. Jag satt uppe ett bra tag till. Jag kom väl i säng klockan 02:00 i natt.
 
Idag får det bli mycket "chillande". Kanske orkar jag med en promenad, eller så gör jag inte det. Jag har lite problem med att motivera mig till att ta mig ut. Samtidigt vet jag ju att det känns bättre efteråt, men orkar liksom inte bry mig. Jobbig känsla på nåt sätt. Jag känner mig ändå ganska bra fysiskt. Jag har ju tagit det lugnt i över två veckor nu. Man har ju inte slösat på kraft och energi direkt. Jobbet har ju också varit så lugnt. Eller så känns det väl så för att jag med åren har fått någon rutin på det där som gör att jag inte längre känner av allt jobbande bakom ratten. Man har kanske lärt sig att hitta rätt avslappniing på jobbet.
 
  Nu på morgonen har jag fått postat lite brev och paket. Jag skickade iväg lite saker som jag har fått sålt på Tradera. Det blir ju LITE pengar av mina begagnade saker, fast detta med att sälja dom är väl nästan detsamma som att panta burkar och flaskor. En gång i tiden har man köpt något för några några kronor eller tior, och sen får man tillbaka 1 krona. Ibland hittar man något som man inte har betalat nånting för, då tjänar man typ 1 krona på det. Man tjänar kanske lite mer på att sälja begagnade saker än vad man gör på att panta flaskor och burkar, men man kan nästan aldrig säga att man tjänar mycket pengar på med second hand. Hur man än vänder och vrider på det så får man i slutändan bara tillbaka lite pengar, man tjänar sällan någonting. Tjänar man nånting då försvinner dom pengarna ganska snabbt ändå. En räkning eller lunch, och sen är man tillbaka på ruta ett igen.
 
Jag tycker ändå att det är bättre att sälja saker än att bara slänga dom på tippen. Alla pengar man får in räknas ju. Det får ju förmodligen inte fattas några tior om du skulle vilja köpa något för några tusenlappar. Alla pengar räknas ju liksom. Kan man få något för saker som jag ändå inte använder så känner jag mig oftast nöjd med varje affär jag gör. Bara jag får in nånting på varje grej, inte går med back på frakt och provitionsavgiften.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE