Vecka 47.

Nya vecka har det blivit igen. Jag har jobb och säkert massor av andra saker som jag vill få fixat.
 
Som jag ser det nu så tror jag detta blir en ganska behaglig vecka av arbete, fast jag vet också att så fort jag råkar gissa att något kommer att kännas lugnt och bra på jobbet så blir det oftast tvärtom. Detsamma gäller om jag tänker att något kommer att bli tufft och jäkligt, då är det inte sällan som allt känns hur bra som helst.
 
Men i alla fall: Veckan av jobb ser ut som följer.
 
Måndag: Bara bra körning.
Tisdag: Kör Vänersnäs som jag tycker är bästa linjen.
Onsdag: Slutar ganska tidigt, om man jämför med andra pass som jag har. Dessutom går tiden väldigt fort på den sista delen av passet som jag kör efter denna dag.
Torsdag: Ledig
Fredag Ledig
Lördag: Har nattbussen som jag ofta gillar att köra. Nattkörning har jag hellre än mycket annat, även om det inte är det bästa man kan ha av allt som finns att köra.
Söndag: Har (som jag tycker) det bästa passet av alla pass som finns på det schemat jag just nu har och kör efter. Även om jag hellre är ledig helgen så är detta söndagspasset väldigt behagligt. Det är inte ofta man behöver jobba tufft när man har detta passet. Dessutom är det ju bara 5 timmar av arbete på detta passet.
 
 
Annars på vi se vad som händer denna veckan. Som jag skrev i går så har jag lite texter som jag vill få skrivna. Jag fick gort en del i går och jag hoppas att jag jobbar på med sånt jag vill få skrivet under denna veckan. Jag vill liksom bli klar med dessa texter som jag sen länge har tänkt att jag ska skriva och bli färdig med.
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE