Torsdag (2017 11 02)

Jag har haft en ledig dag. Jag hade mycket idag som jag ville få gjort. Man hinner ju mycket om man väl sätter fart. När jag är ledig behöver jag ju inte tänka på vad man kommer att hinna med innan jag måste ta mig till jobbet. När man är ledig kan man ju bara greja utan att titta på klockan. Sen är det ju ändå så nu att jag tänker lite en extra gång så att jag inte grejar för mycket.
 
Detta har jag fått gjort idag i alla fall:
 
 Jag åkte till Uddevalla och där besökte jag kyrkogården igen. Jag var ju där i söndags också. När jag var där förra veckan så såg jag lite grejer som jag tänkte då att jag skulle fixa nästa gång jag besöker gravarna. Både min mamma, mormor och mmorfar ligger ju på Sigelhult Kyrkogård i Uddevalla.
 
Mamma hade ju för några år sen lagt några stenar på min mormor och morfars gravsten. Det var en blomma i sten och tre stycken hjärtan. Idag tänkte jag att jag skulle försöka göra rent dessa stenar. Väder, vind, gräs och buskar har väl gjort att stenarna inte har hållit sig så vita och fina som dom var för något år sedan. Jag klarade inte att få allt jättefint och så rent som jag ville, men lite bättre blev det i alla fall. 
 
Jag tittade naturligvis mammas grav också. Jag tände ett ljus som skulle brinna i 60 timmar.
 
Det blev en bra promenad på över 7 km idag. Sträckan mellan tågstationen och kyrkogården i Uddevalla är på över 3,5 km. Fram och tillbaka blev det ju alltså över 7 km promenad för mig idag.
 
När jag sen kom tillbaka till Vänersborg:
 
2. Jag körde  lite soptunnor idag. Det är ju min sopvecka här där jag bor.
 
3. Jag köpte mat på "Kopparn".
 
4. Städat mitt hem har jag inte gjort på länge, men idag fick jag gjort det också.
 
5. Jag lyckades också tjäna en massa extra pengar just idag. Mycket som jag innan tänket att jag inte kpmmer att kunna fixa än, kan jag fixa nu. Det känns bra att min privatekonomiska situtaion är så stabil och bra. Jag tänker ofta att snart får jag det nog sämre, men sedan 2014 så har jag bara fått det bättre och bättre. Det är ju bara att låta att det rulla på, och hoppas att detta håller i sig och vara hur länge som helst.
 
Detta var min dag.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE