Tisdag (2017 11 07)

 
Jag har haft en ledig dag. Jag har försökt göra lite saker som jag har tänkt att jag vill få gjort, men jag har inte riktigt orkat. Det har blivit mycket sova istället. Jag har ju jobbat hela helgen och jag hade ett jättelångt pass och samma långa pass ska jag ha imorgon. Jag har ju också många gånger tidigare fått känna på hur det känns när man grejar för mycket och inte tänker på att kroppen kanske inte tål allt grejande och fixande. Ibland måste man bara vila och det har jag verkligen gjort idag. Mycket av sånt man vill få gjort kan man ju ta en annan dag. Samtidigt som jag tänker att jag kan göra något av sånt jag vill få gjort  en annan dag, så tänker jag också sången "MORS LILLA LATHUND" som karaktären Annika sjöng i en filmen "PÅ RYMMEN MED PIPPI LÅNGTSRUMP".
 
Annars idag har jag kollat lite på vad det kostar att köpa gravskötsel. Kort sagt kan man säga att vill jag ha hela "paketet" och slippa göra nåt själv. Så kostar det 1 400 kronor per år. Det är inte mycket att fundera på utan detta kommer jag att köpa. Det handlar ju bara om ca 117 kr i månaden. Jag känner ju att jag vill att mammas grav ska skötas. Jag vet inet hur ofta jag orkar, kan eller vill åka till mammas grav i Uddevalla. Jag känner att det är bättre att betala lite för skötseln och sen behöver jag ju aldrig känna att jag måste besöka mammas grav bara för att den ska se fin ut.
 
När jag som idag inte grejar så mycket så hinner jag ju tänka ganska mycket. Jag tänker mycket på vad jag vill göra i framtiden. Jag har ju mina drömmar. Jag har länge på funderat på att göra någon typ av resa genom Sverige. Jag kan nog göra den nästa år. Det gäller väl bara att jag vågar ge mig ut. Lösa alla praktiska saker för att kunna göra denna resa är nog inte så svårt.
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE