Onsdag (2017 11 15)

 
Vaknade i morse och hade väldigt ont i halsen. För några dagar sedan hade jag huvudvärk. Hoppas inte att jag är på väg att bli så sjuk så jag blir sängliggande också.
 
Idag släpptes biljetterna till LAG-VM I BORDTENNIS som kommer att äga rum i Halmstad nästa år. Jag kollade och fundera lite på om jag skulle slå till på några biljetter, men jag köpte inga idag i alla fall. Det kommer att sändas en del på TV och under den där veckan som VM pågår så kommer jag att kunna uppdatera mig på allt jag vill veta  genom att bara titta på Internationella Bordtennisförbundets Youtube. Det där med att åka och se tävlingen live känner jag mig inte sugen på, och jag kommer nog inte att vilja åka den där veckan som det pågår heller, fast jag stänger inte "dörren" helt. Det kan bli så att jag åker till Halmstad och kollar. Jag kan ju ändra mig liksom. Jag tycker annars att det är fett coolt att Sverige får arrangera ett sånt stort mästerkap som ändå LAG-VM i bordtennis är.
 
Annars då?
 
Jag har mest tänkt och funderat idag. Medans jag gjorde det så hämtade jag även lite mat på "Kopparn".
Fläskfilêgryta med ris..
 
 
Jag har arbete senare idag. Känns ju alltid bra när man vet att man ska köra Vänersnäs. Sen har man avverkat denna dagen också.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE