Nattblogg.

 Bortsett från att man känner sig lite sjuk så är det ändå mycket som känns bra nu. Lite affärer som jag har gjort fick jag lite fart på i veckan. Jag kanske inte tjänar några stora pengar just nu, men om jag tjänar nåt på att typ köpa och sen sälja nånting så är det något jag just nu känner mig rätt nöjd med.
 
Jag känner mig ganska nöjd nu. Jag har lyckats med mycket. Även om de är småsaker så är dom viktiga för mig. Jag vet mer nu vad jag vill. Jag har den senaste tiden haft ett bra tålamod och jag tar det väldigt lugnt. Jag tänker mig för en extra gång innan jag bestämmer mig för att göra något. Jag tar saker och timng i rätt ordning och allt får ta den tid det tar. Om jag botrser från att jag nu fysiskt är lite sjuk och dålig så mår jag i alla fall bra rent psyksikt. Just nu är det bra och jag ser just på framtiden. Man får väl hoppas att den positiva känslan håller i sig. Dessutom hoppas jag att jag snart blir helt frisk igen. Jag vill inte gå runt med rethosta och ont i hals och huvud. Sen finns de ju massor med människor i hela världen som är mycket sjukare än vad jag är, så man ska väl egentligen inte klaga för lite hosta och halsont.
 
Det är väldigt skönt at nu veta att man är ledig från jobb i helgen. Jag såg också nu på morgonen att jag hade blivit beviljad ledighet under några dagar i denna månaden, plus en dag under nästa månad. Jag hade några semesterdagar att ta ut och jag tänkte att jag tar ut dom nu innan detta året är slut.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE