Onsdag (2017 05 31)

Det blev ett löppass idag. Jag har ju vilat några dagar för att jag fick så ont i fötterna efter alla springturer jag genomförde förra veckan. Men idag var jag alltså ute igen. '
 
I början kändes det oförskämt bra. Det gjorde väl då att jag drog på lite för mycket. Sen orkar man inte riktigt på samma sätt när man har lyckast springa några km i ett betydligt högre tempo än vad jag normalt brukar göra. Jag blir bara trött, men det gör ju inte så mycket.
 
Jag bryr mig ändå ite så mycket om tider och att jag måste prestera väldigt bra när jag är ute och springer. Det viktiga för mig är at jag just bara tar mig ut och springer. Oavsett om det känns bra eller dåigt när man är uite så är det i slutändan bra för min hälsa. Därför blir väl alla mina löpass någonstans slutändan bra, även om jag tror att typ en 11 åring skulle kunna hänga med på dom kilometertiderna som jag hade idag.
 
 
Jobbat har jag också gjort idag. Det var ganska lugnt. Jag körde ju bla Vänersnäs. Det enda
Det enda som var lite frustrerande med dagens arbete var att jag på en av turerna blev över 30 minuter försenad. Det är jättemycket. Orsaken var ett vägarbete på Dalbobron. Under rusningstiden så blev det totalt stopp i trafiken och jag kunde inget annat göra än att vänta på att typ någon framför mig skulle börja röra sig framåt, så att jag sen själv kunde komma framåt istället för att bara stå still och titta på andra fordon som stod still.
 
Annars var det en väldigt lugn arbetsdag. Dessutom fick jag uppleva en jättefin regnbåge.
 
 
Detta var min onsdag i stora drag..
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE