Massor med prat om allt och inget.

 
 
 
 
 
 
 
 

Jon
05 May, kl. 11:44 | Blogg;

Alltid lika trevligt med ett videoinlägg, Danne! Och det var ju ett bra tag sen nu dessutom!

Johan "pommen" de Glauce III
05 May, kl. 19:57 | Blogg;

God afton käre Daniel


Det har gått mången jordvarv sedan jag författade en epistel till vederbörande, ty jag har varit hospitaliserad. Jag föll nämligen offer för en grav trafikolycka. Gudskelov lyckades undertecknad dupera liemannen ånyo trots min digra ålder. Vistelsen på lasarettet var till belåtenhet må jag säga. De unga samariterna tog väl hand om mig och medicinarna hade god kompetens.

Jag blir gladlynt när du, Daniel, anför att du omigen tagit initiativ till att exercera. Det får mig att erinra den goda epoken när en annan var rekryt. Då stod 5000 meter löpning per dag på timplanen. Jag minns vår koleriska officer, hur han beredvilligt gastade glåpord efter de sävliga meniga. Det var ideligen den gängliga Carl som mottog okvädingsorden. Denne Carl var tillsynes indolent som gardist, men när manskapet övade prickskytte kunde han vederlägga den tesen. Nåväl, min vigör har aldrig varit så god som undertiden jag genomförde beväringen samt studerade till reservofficer. Löpning gör under för ens lekamen!

Det har kommit till min vetskap att din bror ska bli fader vilket bettingar att du blir onkel. Familjeutvidgning är sannerligen en ynnest att få uppleva. Jag vill därför framföra mina varmaste lyckönskningar till eder. Du går in i en epok full av gamman och fägnad. Jag drar mig till minnes när min framlidne hustru Margarethe delgav att hon var i grossess med vår son Gustaf. Jag sabrerade huvudstupa den finaste champagne jag hade i vinkällaren, euforin var absolut. Havandeskapet gick över all förväntan, den tredje september anno 1957 nedkom ett välskapt litet gossebarn! Cigarren tändes och gemaket fylldes med välbehaglig rök. Sedan den dagen har jag alltid haft en följeslagare i vått som i torrt. Det krävs dock att man smörjer relationen mellan generationerna. Mitt spörsmål till dig blir helt sonika, hur ska du underhålla relationen mellan dig och din framtida nevö eller niece?


Med vänlig hälsning
Johan ”pommen” de Glauce III

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE