Jag flyttar hela tiden fram mina målsättningar.

Jag har nu under ett halvårs tid gjort en hel del roliga saker. Tittar jag ännu längre tillbaka i tiden så kan man ju nämna en hel del saker som jag är glad över att jag har fixat. Allt kanske inte alltid har varit någon dröm, men när man väl gör sakerna så känns det för den stunden som man lever i sin dröm.
 
Jag har snart bloggat i 10 år. Det är en ganska lång tid. Jag har vid några tillfällen haft nåt kort uppehåll från bloggandet, men annars har jag bloggat på med oftast minst ett inlägg VARJE DAG. När jag bara ser tillbaka på ca 10 år och ser vad jag har fått gjort så kan jag nämna massor med saker som jag känner mig glad över att jag har klarat av att göra. Jag har tex gjort minst en resa varje år till Stockholm under mer än 10 års tid. Under 2011 genomförde jag 4 utlandsresor. Några år senare förverkligade jag en dröm genom att fixa med min privatekonomi på ett sätt som jag nu känner mig väldigt nöjd med. Detta har sen gjort att jag kan göra mycket mer av saker som för mig är lite mer än bara det vanliga. Jag har pga mitt jobbande med privatekonomin kunnat unna mig ännu mer i min vardag. Det blev också möjligt att renovera mitt kök, vilket jag också gjorde i början av 2015. Sen har vi detta halvåret med tex flera stycken Musikhjälpengrejer.
Daniel Johanssons foto.
Daniel Johanssons foto.
Daniel Johanssons foto.
 
Jag har tänkt lite tanker den senaste tiden som känns rätt sköna att tänka kring. Jag har många idêer på vad jag vill göra, men inget av allt jag tänker att jag vill göra i framtiden känns orimligt att fixa. Jag tänker heller inte på så många saker som jag tänker att jag vill göra inom den närmaste framtiden, men när man väl får gjort något som först bara har varit en idêe som sen har genomförts fullt ut så kommer man på att man vill göra mer. Man blir aldrig nöjd utan man vill hela tiden nåt mer, och jag gillar att jag tänker så.
 
Om någon för 10 år sen hade frågat mig om jag har nått alla mina målsättningar i livet om det hade varit så att jag hade gjort allt de som jag nu har fått uppleva och göra under de senaste 10 åren då hade nog svaret blivit ja. Jag hade varit nöjd, men nu när jag har gjort de jag har gjort under 10 års tid så är jag ändå inte nöjd. Mitt gamla jag hade nog varit nöjd, men mitt nuvarande jag är inte det. Jag vill göra mer saker. Jag har lite saker på gång och annat har jag tänkt att jag ska försöka ha på gång. Sen får man fixa saker så att det sen bara är att genomföra sånt som man vill göra och uppleva.
 
En fin grej med livet är väl att man hela tiden vill mer och aldrig riktigt blir nöjd? Man flyttar hela tiden fram sina mål.  I den sekunden då man tappar hungern och önskan om att vilja göra mer saker utöver det vanliga, då dör man nog lite innobords. Man kan ju ändå vara nöjd med livet, fast man vill uppleva mer. Jag vill aldrig bli nöjd med allt. Jag vill hela tiden något mer, och det är en sak som jag gillar med livet. Att man just flyttar fram sina mål hela tiden, och vill något mer hela tiden.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE