Jag får tagga ner lite.

Denna veckan börjar lida mot sitt slut och jag har haft en bra vecka på många sätt. Det var otroligt kul att åka upp till Stockholm och träffa snälla och coola tjejer.
 
 Mycket arbete har det också varit. Lite jobbigt, men så är det väl att jobba. Det kanske är därför man säger jobba, för att det just kan vara jobbigt
 
Jag har nu under ett halvårs tid bränt ganska mycket cash. Mycket pengar skänkte jag redan i december förra året till Musikhjälpen. Alla auktioner som jag budade hem är betalda  och genomförda nu. Jag är nöjd med vad jag har fått uppleva under detta året och jag är naturligtvis också nöjd med att jag har fått träffa så mycket coola och avspända människor. Jag har fått ut mycket mer av allt än vad jag hade kunnnat hoppats på.
 
Men detta har ju också kostat pengar. Det kostar ju inte bara att skänka pengar till Musikhjälpen genom att buda hem auktioner. Det kostar ju även att genomföra sånt som man i slutändan lägger högsta budet på. I mitt fall handlar det ju om att jag ska betala resor till Stockholm och transport när jag väl är i Stockholm. Jag fick ju betala kläderna själv när jag var i Stockholm och genomförde shoppingdagen. Sen hade jag på mig dessa kläder  när jag dejtade Josefin, Rebecca och Fiona. Genom en den ena "Musikhjälpengrejen" (Shoppingdag med Men With) Så fick jag hjälp med att hitta kläder som sen skulle passa för den sista "Musikhjälpengrejen", Trekantsdejten med Josefin Rebecca och Fiona.
 
Jag har ju också gjort en resa till Amsterdam i början av denna månaden. Den kostade ju en del pengar om man räknar på allt. En och annan utekväll har det också blivit och ibland har jag bränt ganska mycket "cash" under en och samma kväll. Bjuder man andra ibland också så kostar det ju lite till.
 
Jag har mer grejer på gång till hösten igen. Jag ligger ute med en del pengar som jag måste betala i förskott för att kunna göra vissa grejer i höst och i vinter. Jag har också mycket planer på vad jag vill göra och då behöver jag få in  mera "cash". Ingeting är ju gratis liksom. Dessa "cash har jag redan börjat jobba på att få in.Jag har pengar, men behöver mer pengar.
 
Jag känner nu när jag vet att jag mest  har jobb under juni och juli, och semster i augusti att det enda rätta för mig  är att månad för månad spara mer pengar än vad jag har gjort under det senaste halvåret. Jag har inte tänkt att göra så mycket under sommaren. Då "taggar jag ner lite, och jag "taggar" bara upp om det innebär att jag får in "cash". Jag gör liksom inte tvärtom. Någon gång måste jag ju bromsa det som nu har pågått under ungefär ett halvår, nämligen att det har gått ut mer pengar än vad jag har fått in. Så kan man ju inte hålla på. Det känns som ett bra och klokt beslut att försöka spara  lite mer nu igen. Jag känner mig också motiverad och peppad på att göra detta.
 
Förra året blev det mycket sparat för då satt jag ju mest här hemma och skrev på min självbiografi. En annan utekväll blev det väl, men mycket annat som typ kostade några pengar gjorde jag inte. Därför kunde jag göra de jag nu har gjort under detta året.
 
Nu ska jag alltså börja spara lite igen. Man måste ju någon gång stanna upp med brännandet av "cash" om man har mer utgifter än inkomster var och varannan månad. Bättre att bromsa när man vill, istället för att gör det sen när man kanske inte vill, men ändå måste.  Jag har en bra plan för mitt sparande och sen har jag nya grejer på gång som jag ska omvandla till saker som faktiskt blir till grymma upplevelser för mig igen. Mer grejer händer, men nu får det bli lugnt ett tag. Man får sitta och filosofera över livet och bara njuta av det är som det är liksom. Jag är ju glad att jag är jag och ingen kan någonsin ta ifrån mig allt jag har gjort av helt fantastiska saker som jag med jämna mellanrum får vara med om i livet.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE