Hur ska JAG kunna överträffa detta?

Jag skulle kunna säga mycket om mitt senaste besök i Stockholm. Detta är kanske inte det sjukaste jag gjort i mitt liv, men om man räknar till 100 stycken sjuka grejer som man har gjort i sitt liv så hör ju detta till dom 5, 10 sjukaste grejer som jag har gjort i hela mitt liv. Det var också sjukt kul att göra och jag skulle lätt kunna göra det igen!
 
För att bara gå rakt på vad jag har gjort. Jag har skänkt en jävla massa "cash" till Musikhjälpen 2016 och igår var det dags för den middagsdejt (som blev mer än bara en vanlig middag) som jag har vetat att jag ska göra sen ungefär ett halvår tillbaka. Igår fick jag äntligen gå på min trekantsdejt med Josefin (Little Jinder) Rebecca och Fiona som jag ser upp till jättemycket. Efter gårdagen och nattens träff så har känslan av att jag ser upp till dessa tjejer bara förstärkts. Dom är bara helt fantastiska!!! Dom är jättesnälla och hur jävla grymma tjejer som helst!!!
Jag vet egentligen inte vad jag ska börja med att berätta. Jag har fått så många upplevelser på en och samma gång. Massor med intryck som jag tror måste få smälta in lite innan jag egentligen kan säga något vettigt. Jag får väl berätta hur kvällen "löpte" på, och sen kommer jag väl under ganska lång tid nu framöver att publicera fler och fler inlägg om vad jag gjorde och fick uppleva under 5-6 timmar, en kväll och natt i Stockholm. Jag älskade typ allt, minut för minut.
 
Klockan 20:20 - Den limo jag hade bokat kom och hämtade mig utanför hotellet. Ett jättesnäll och trevlivg tjej och chaufför som hette Catrine skulle köra mig till Restaurang Tjoget där jag skulle möta upp Josefin, Rebecca och Fiona.
Jag ville ju självklart att Catrine fotografera massor av bilder där jag står, eller sitter och posar framför kameran. Det var heller inte svårt att få henne göra detta.Fotografera mig gjorde hon mer än gärna.
Klockan 20:30- Dags att sätta sig i limon och för att åka till Tjoget. Jag ville anlända ganska exakt i tid. Jag ville inte vara för tidig, men jag ville inte komma sent heller. Catrine hade tagit fasta på detta för jag sa detta redan när jag bokade. Hon tog med mig på en liten extra tur runt på Stockholms gator. Jag satt längts bak och lyssnade på musik och hade det bra. Jag kunde sitta lugnt och avspänt och tex titta på när baren skiftade färg under resans gång.
 
Klockan 21:00 - När jag anlände till Tjoget så kände jag att jag typ att jag överraskade 4 tjejer samtidigt. När jag hade klivit ur limon och stod där och skulle betala Catrine för den fina och behagliga resan så kom tjejerna som jag skulle ha en dejt med utspringade från Tjoget. Alla blev överraskade. Tjejerna jag skulle dejta tyckte det var helt sjukt att jag anlände i en limo. Föraren av limon blev överraskad över vilka jag skulle träffa, och tydligen kände Josefin, Rebecca och Fiona  Catrine som var förare av limon som jag just hade anlänt i.
 
Jag överraskade sen en gång till genom att ge tjejerna var sin ROS och sen överrasakade jag tydligen limoföraren också eftersom jag gav henne dricks. Catrine ville först inte ta emot dricksen för hon tyckte att det var för mycket, men jag sa bara att till henne att hon får det där, köp en fika liksom. Jag var så tacksam över alla bilder hon tog med mina kameror. Catrine tog själv en bild också med sin egen telefon. Hon gillar ju naturligvis också dessa tre tjejer som jag nu 'äntligen skulle få hänga med under några timmar.
 
 
 Sen var middagen igång och jag måste ju säga att alla mina överraskningsmoment gick bättre hem än vad jag hade väntat mig. Dom satt ju klockrent!! Vi satte oss vid ett bord och hade så trevligt som man bara kan ha. Under hela kvällen och natten var tjejerna väldigt noga med att tala om för alla som dom kände att jag var Danne som hade skänkt sjukt mycket pengar till Musikhjälpen och också gett dom rosor och anlänt i limo. Det där berättade dom för allt och alla. Som sagt: Den grejen med limo och rosor  gick tydligen hem bra, eller klockrent.
 
Efter några timmar in i middagen trodde jag nästan att tjejerna skulle supa mig under bordet. Men jag klarade mig. Jag fick ta alla bilder jag ville ta. Jag fick fråga tjejerna om vad som helst. Tjejerna frågade ju mig om allt mellan himmel och jord.
 
Kvällen löpte som sagt på bra och det var trevligt. Jag skulle kunna berätta så mycket mer, men jag sparar nog på resten till kommade blogginlägg. Jag har fortfarande så många intryck som jag inte har hunnit smälta än. Dagarna går ju vidare och jag kommer undan för undan att kunna smälta denna upplevelse som var så fett cool.
 
 Fler inlägg om denna kväll följer. Jag kommer att vara stolt och sprallig länge över denna grej. Josefine, Rebecca och Fiona. TACK FÖR EN FANTASTISK KVÄLL!  Ni är så snälla, coola och helt underbara tjejer.
Hur ska jag i framtiden kunna överträffa detta?? Lite sjukt att jag ens tänker så.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE