En vecka med löpning och "chillande".

 Denna veckan börjar lida mot sitt slut. Jag är ganska trött nu och jag ska för ovanlighetens skull gå och lägga mig ganska tidigt ikväll. Jag ska också upp tidigt imorgon.
 
Jag har haft en vecka där jag har jobbat och grejat mycket med vardagliga saker. Vardagliga saker kan vara: Städa, tvätta, diska handla och panta.
Jag har medvetet taggat ner lite nu. Jag struntar liksom i om jag har nya saker på gång eller inte. Jag har det jag har på gång. Något nytt utöver de jag inte har funderat på tidigare bryr jag mig inte om. Jag kansek missar en chans eller inte tar någon möjlighet pga mitt nuvarande "nertaggande". Men jag vill orka med mig själv och jag vill ju orka ha fler roliga grejer på gång i framtiden. Men först ska jag "chilla" och ha en avspänd sommar. Detta har jag tänkt på sen länge.
 
Under denna veckan har jag såklart tänkt mycket på allt de jag var med om i Stockholm den 18 maj (veckan innan ). Nu börjar jag kunna släppa det, men ibland tänker jag på tjejerna och andra som jag träffade i Stockholm. Lite vemodigt kan det kännas, men det känns ändå bra. Väldigt bra. Jag är så glad att jag gjorde det. Jag ångar ingenting. Jag kan inte ångra att jag gör saker som jag drömmer om att få göra.
 
Jag har kört många långa löprundor denna veckan. Flera mil har det blivit samanlagt under denna veckan. Så mycket minns jag inte när jag sprang senast. Jag har också kommit ihåg att jag ska köra "PLANKING". Det är ett sånt önskemål som måna av alla er som följer mig på olika sätt vill se.
 
Jag har unnat mig god mat denna veckan. Det blev ett besök på "Kopparn" på en "röda" dagen som var i torsdags.
 
Idag käkade jag på Cyrano i Vänersborg. Jag har aldrig varit där tidigare, men det var bra och jag kommer att gå tillbaka dit.
 
Sammanfatting:
 Jag har haft en lugn vecka, men jag har samtidigt tränat som fan. Jag har återgått till den vanliga vardagen. Jag tänker fortfarande på de dagar i år där jag på ett sätt har levt lite i min dröm. När jag gjorde alla de där Musikhjälpengrejerna så känns det ju lite som jag var i en dröm, fast jag befann mig ju i verkligheten. Jag har ju inte bara drömt och sen vaknat upp och så har inget av någonting hänt. Allt hände och det var grymt kul. Jag kommer alltid att må bra av att tänka på allt de jag fick vara med om pga Musikhjälpen.
 
Nästa vecka:
Nu ska jag snart sova. Nästa vecka får man vara cool och ta tag i mer saker, men samtidigt ska jag tänka på att "chilla" mycket.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE