Arbete - Löpning 💙💚

 Då har man börjat jobba igen. Gårdagens arbete kändes ganska bra. Det var liksom ganska bra fart på mig. Helgens "megapromenader" i Amsterdam bidrar säkert till att man känner mer sprätt och fart i kroppen. Att man kom bort från Vänersborg och fick se något annat gör väl också att man får lite mer energi när man har kommit hem igen. 
 
Idag på morgonen kontaktade jag min högsta chef. Jag ville prata med honom om en sak som jag tycker har blivit ganska jobbig. Det var min högsta chef. Den chef som är chef över mina närmaste chefer och som också är ansvarig för bussförarnas säkerhet, om man ser till Trollhättan och Vänersborg. Jag har ett stort förtroende för min högsta chef och därför har jag inga problem att prata med honom  om saker som kan kännas jobbigt för mig. Det är inte ofta jag pratar om saker som händer eller bara som man tycker är allmänt jobbiga. Oftast känner jag att jag kan hantera allting på ett sätt som funkar för mig. Jag mår ju bra och trivs bra med jobbet så, men ibland kan det ju finnas något ändå. Därför känns det bra att jag har stort förtroende för min högsta chef. Efter samtalet i morse så kändes det också betydligt bättre för mig, det var ju därför jag ringde överhuvudtaget. Det viktiga är ju att jag mår bra liksom. Samtalet löste kanskew inte problemet, men på sikt så kan det vara bra att man har börjat prata med någon för att sen kunna få en lösning på det som ajg känner är ett problem för mig.
 
Idag har jag också varit ute på en löprunda. Det kändes stundtals bra och stundtals tufft. Jag springer kanske på lite för fort och det gör sen att jag inte riktigt orkar hålla uppe tempot. Efter att man har sänkt tempot ett tag så ökar man lite igen, tar helt slut och blir för trött. Sen får man mest kämpa. Fast det känns ju alltid bra efter att man har varit ute.
Jag tänker ibland att jag kanske ska ta mig ut på ett längre varv, men samtidigt finns det då risk för att jag tröttnar och lägger ner och jag börjar springa för långt och är ute länge. Det känns som en bättre strategi att springa lite kortare, men göra så 3-4 gånger i veckan. Jag svettas ju och känner att jag får upp lite flås, även om ajg inte springer några längre sträckor. Dessutom mår jag ju bra av sättet jag tränar på just nu, och då är ju allt så bra som det kan bli. Det viktigaste är ju att jag mår bra.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE