Vill inte greja med de jag grejar med just nu.

Hade en jobbiga arbetsdag igår. Det var mycket som strula och de fanns väl en del grejer som jag helst att villa slippa att behöva greja med eller anpassa mig till. Så kan det vara ibland. Hoppas denna arbetsdagen blir något bättre, men känslan jag har är att samtiliga arbetsdagar denna veckan kommer att kännas lite sega att jobba på med. nön bidrar väl en del till att man inte känner sig så taggad att jobba nu, men man får ju gör det ändå.
 
Jag har under de senaste dagarna gått igenom lite lite bilder på min blogg. Tansken är att jag ska lägga in några av dom i min självbiografi. Det känns väl inte så motiverande heller att sitta och skumma igenom år eftter år och månad efter månad på min blogg. Jag vet ju dessutom att en stor del av alla bilder som jag väljer att spara ner och tänker att jag kanske kan använda, dom kommer jag inte att använda. En bråkdel av alla bilder som jag nu jobbar mig igenom kommer jag att använda. Därför känner jag mig inte jätte taggad när jag går igenom bilderna, men jag känner ändå att jag vill göra det. Jag vill ju lägga in bilder i min självbiografi och skriver jag tex en berättelse som handlar om något som hände 2012 så är det ju bra om jag lägger in bilder från just 2012. Typ så tänker jag. När jag skummar igenom min blogg så hittar man ju lite duschbilder, bubbelbilder, kalsongbilder och en annan selfie...
 
 
 
Arkivbilder
 
En annan sak som jag också grejar med just nu är ju att jag försöker fixa lite roliga upplevelser. Under 2017 har jag massor med saker på gång och det jag nu bara vill få bestämt med vissa personer är datum och månad för de jag vill göra. Jag har ju mailat och haft kontakt med vissa, men sen har jag liksom inte hört nånting. Jag mailar igen och får inget svar. I helgen började jag maila andra personer än dom jag under en tid har försökt att nå. I morse när jag vakna så såg jag att jag hade fått lite svar på dessa mail. Sen "trilla" det in något mail till från en av de personerna som jag under en tid har försökt att få kontakt med. Jag har också fått lite andra kontaktuppgifter nu, som jag inte har haft tillgång till tidigare. Om jag nu inte skulle få dom svar jag vill ha under denna veckan så kan jag ju börja ringa till folk också. Nu har jag ju fått andra kontaktuppgifter än mailadresser. Målet är att innan denna veckan är slut så ska jag ha fått klart med datium och tid för minst två av de upplevelser som jag vill vara med om under 2017.
 
Jag står liksom kvar där jag har stått ett bra tag nu. Jag vet vad jag ska göra och jag vet vad jag vill, emn jag vet inte tid och datum. Vet jag bara det så kan jag ju sen börja göra de jag behöver göra föra att jag sen bara ska kunna vänta in tiden. När jag inte vet datum och tid så kan jag inte göra så mycket, men det är ju just detta jag försöker ta reda på nu.
 
Detta och de andra jag håller på med just nu är inget roligt grejande att fixa med. Jag vill ha tid att göra annat. Jag vill göra det jag vill, men sen är det ju så att vissa saker måste man ju göra, även om man inte vill hålla på med de för annars når man typ inte de resultat som man vill nå. Man kan ju inte få ett nystädat hem om man inte tar tag i själva städningen. Ska jag få göra allt de jag helst vill så måste jag väl också göra saker som jag helst skulle vilja slippa göra, annars får jag inte som jag vill i slutändan.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE