Vet inte riktigt hur jag ska jobba vidare.

Jag har börjat gå igenom bloggen för att på något sätt kunna ta migvidare i mitt skrivande. Jag har ca 10 år kvar av mitt liv att skriva om. Jag vet egentligen inte riktigt hur jag ska jobba vidare med självbiogrfin.
 
När jag nu har gått tillbaka lite och "skummat" igenom lite inlägg med text och bilder från tex 2009 så känner jag att det där med att försöka "hitta" nya berättelser genom att läsa gamla inlägg på min blogg, det kommer liksom iinte riktigt att funka. I bloggen skriver jag ju mest om vad jag gör i min vardag. Sen finns de massor av saker som jag liksom inte bloggar om jag dom är en del  min vardag.
 
Det som jag känner skulle kunan funka när jag nu skummar igenom min blogg det är att använda en hel del av dom bilder som finns på bloggen. Jag behöver ju inte bara använda mig av nytagna bilder om jag skriver en berättelse som handlar om något från tex 2009. Då kan det ju många gånger vara bra att jag har bilder som jag fotograferade 2009.
 
 3 BILDER FRÅN 2009
 
 
 
Men jag slutade ganska omgående med att läsa mina gamla inlägg. Jag tittar inte heller på några gamla youtubeklipp. De finns inte så mycket på min blogg som jag kommer att använda i min självbiogrfi. Det skulle ju ta ganska lång tid at läsa igenom allt man har skrivit sen december 2008 och fram till idag. När jag sen inte kommer att använda så mycket texter, eller ens hitta inspiration till nya texter, så blir ju en mer noggrann läsning helt meningslös. Dessutom bloggar jag ju inte så mycket om något annat än vad jag gör i min vardag. I självbiogrfin skriver jag ju mer om sånt som jag normalt aldrig bloggar om. Mycket är ju sånt som inte många vet. Jag känner också att även om det finns något på bloggen som jag skulle kunna skriva om, så har jag ju redan skrivit om det på bloggen. Jag har ju då på ett sätt bearbetat det klart. Jag behöver ju inte ta upp det en gång till och vända och vrida på det i mn självbiografi.
 
Tanken är nu att jag fortsätter att skumma igenom min blogg. Sen kan jag använda mig av en hel del gamla bilder, men jag skapar nya berättelser som jag helt enkelt kommer ihåg dom inte i mitt huvud. Jag vill inte "researcha" fram berättelser på min blogg. Jag minns tillbaka  och skriver fritt liksom. Det har ju funkat hittills, så det ska väl kunna funka att jobba så med självbiogrfin  framöver också?
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE