Vad handlar detta inlägget om?

 Ja, mycket kan man skriva om. Antingen så kan man skriva om något som man förstår och vet väldigt mycket om. Eller så skriver man om något som man tycker är intressant. Eller också kan man ju skriva om något som man inte rilktigt förstår, men ändå funderar på.
 
Jag skriver ofta om sånt som jag till en början inte förstår. Jag får en tanke där jag funderar varför något är som det är. Kanske är det så att jag i skrivandets stund börjar förstå. Eller så förstår jag efter att jag har skrivit klart. Kanske förstår jag när jag läser vad jag har skrivit, men det kan också vara så att jag efter att jag har skrivit en text inte förstår mer av vad jag har skrivit än vad jag förstod innan jag började skriva.
 
Dettta är inte enkelt. Att ha en tanke om något man inte förstår är svår att fundera på, om man inte kommer på något som gör det enklare att förstå. Lättare är det väl kanske att skriva om något som är ganska enkelt att förstå. I alla fall är det lättare för mig att förstå om jag fattar vad jag skriver om.
 
Jag känner inte att jag behöver förstå eller veta allt som jag typ ibland får en tanke om. Jag har säkert någon gång funderat på hur länge det har funnits människor på jorden. Det är något som jag aldrig kommer att fåveta. Hur mycket jag än skulle börja forska i den frågan, så kommer jag aldrig att få något svar. Jag lyssnar gärna på vad andra har att säga om den saken. Jag läser gärna en bok om det eller tittar på  ett TV-program den frågan. Hur länge det har funnits människor på jorden. Men all den information som jag kan tänskas få om detta försöker jag aldrig förstå. Jag kan lätt leva med att jag aldrig heller kommer att kunna veta just detta.
 
Jag frågade en gång ett litet barn som då var 4 år om hen visste hur länge det har funnits männskor på jorden. Jag fick då svaret att människor har det funnits så länge som det har funnits mammor och pappor. Det är ju faktsikt sant. Så länge det föds nya männsikor så måste det redan finnas människor som gör människor. Det lilla barnet som jag frågade föstod på ett sätt mer än jag, men någon gång tilbaka i tiden måste ju männsikan ha börjat, men när det var är inget som jag tänker försöka ta reda på. Jag kommer bara att landa i det svaret som jag fick av den 4 åring som jag frågade om detta.
 
 Vad har detta inlägget handlat om? Det förstår inte jag, men ett blogg inlägg blev det denna gången också. Det förstår jag.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE