Tisdag (2017 03 14)

Jag tog mig ut på en promenadrunda i morse. Det var första riktigt ordentliga promenaden på ett bra tag. Jag kände bara när jag vaknade til liv idag att jag var tvungen att prioritera promenaden. Jag hinner ju med mycket annat idag ändå.

Jag köpte ytterliggare tågbiljetter till Stockholm eftersom jag igår fick klart med en olig grej till där i huvudstaden. Det har sen länge varit klart med en grej, nu är det klart med en grej till som jag bara kan vänta in tiden på. Jag behöver liksom inte fixa mycket mer än en flaska bubbel när det närmar sig den första turen för i år till Stockholm.

Det jag märkte idag var att det blir en ganska tuff period där mellan mina två Stockolmturer. Den veckan jag åker första gången för i år till Stockholm då jobbar jag också med busskörningen, 6 dagar den veckan. På min lediga dag åker jag fram och tillbaka till Stockholm. När sen nästa vecka (efter första Stockholmresan) börjar så jobbar jag en dag för att sen dra till Stockholm på ännu en av mina lediga dagar. Efter den andra resan så jobbar jag sen 3 dagar till innan jag (som det ser ut nu) har en helt ledig helg, Det blir liksom: Jobba 3 dagar  - Stockholm 1 dag - Jobba 1 dag - Stockholm 1 dag - Jobba 3 dagar - Ledig helg. (2 dagar)

 

Idag har jag också shoppat lite kläder. Skönt att få lite nytt igen. Jag har också beställt en grymt cool tröja som jag bara måste få visa er sen. Jag har inte fått den än så jag kan inte visa er nu, men ag vill, vill, vill ...ha den nu!!

Ha en trevlig dag!

 

 

BILDER FRÅN IDAG


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE