Sunday Söndag

Glömde i morse att klockan skulle ställas fram. Blev lite dumt när jag hade tvättdag och startade en timme senare än vad jag hade tänkt. Hann ju inte riktigt med så idag fick man hänga lite tvätt på alla möjliga ställen iinne i lägenheten. Dessutom ville jag ju hänga på låset till "Kopparn" kl 12:00. Jag har genom åren känt att det just på söndagar är bättre att gå dit precis när dom öppnar upp dörren, och det är klockan 12:00.

Jag hann ju med tvätten och mat har jag också fått i mig idag. Någon promenad har det inte blivit idag, men då blir det mer igen nästa vecka. Jag tänker kötta på med min rundor. Jag behöver känna att jag håller igång det på riktigt.

Nu ska jag fortsätta dagen med något annat som jag också vil "kötta" på med. Det är mitt skrivande på min självbiogrfi. Igår gick det ju sjukt bra, så bra tror jag inte det går idag. Att jag ska få till en lika bra berättelse idag som jag fick igår det blir svårt. Kanske om jag kan det bli lika bra, men det är inte troligt det heller. "Kötta" på med skrivandet, det kan jag nog klara idag. Jag har ju tidigare idag "köttat" på när jag besökte "Kopparn", och då ska man väl kunna "kötta på med mycket annat också :)

 

BILDER DENNA SÖNDAG. HAPPY SUNDAY!

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE