Söndag (2017 03 12)

I morse vakna jag 04:30 och kände att det klia som fan i hårbotten på mig. Jag kunde inte stå ut med det så jag gick upp tog en dusch, och sen kröp jag ner i sängen. Jag sov några timmar till och sen funderar man på om man ska gå upp eller bara ligga kvar och strunta i allt denna söndag.
 
Man tar sig upp i alla fall, men jag fick nog ändå inte mycket gjort. Hela denna  helgen så har jag känt mig seg och jag har bara inte orkat bry mig om nånting. Jag har väl mest varit förbannad över att jag inte kan få vissa besked om sakersom ajg ska göra framöver. Detta har sen tagit mycket av min kraft och energi. jag har inte ens varit sugen på att gå ut och rötra på mig, fast jag vet att det alltid känns bra bara jag komer ut, och bara jag får det gjort. Men jag orkar inte ens bry mig om detta.
 
Jag gjorde några burgare idag i alla fall. Det fick bli dagens lunch.
 
Jag har kört lite live på "INSTA" idag. Många vill att jag ska göra det ofta, men när jag väl gör det så är det inte så många som tittar. Livesändingar  på "INSTA" är ju ofta ganska innehållslösa. Jag kör livesändning när jag inte har så mycket annat att göra. Man vet lite vad man ska säga, sen styrs man lite av vad man säger när följare frågar lite. Men om inte många tittar när man sänder då blir ju en sändning inte bara innehållslös, den blir också totalt meningslös.
 
Fast jag kommer nog inte att sluta sända live på "INSTA". Ibland är det ganska många som kollar. Då kan det bli roliga diskussioner om alla möjliga samtalsämnen.
 
 Nu har jag lite texter att skriva. Framtida blogginlägg och sånt. Hoppas jag blir klar med allt  som ajg tänker just nu att jag vill bli klar med ikväll.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE