Promenad - Mysig lyssning - Jobb

 Idag fick det bli en ordentligt promenad. Jag ville bar ute igen när jag vaknade i morse. Jag var inte ute igår och då får jag lite abstinens dagen efter en "icke promenaddag" Det blev en runda på ca 5 km. Först tänkte jag att jag inte behöver dra på mig så mycket varma kläder. Det är ju ändå närmare 10 grader varmt ute, och när man är på väg hem igen så hinner det ju bli typ 15 grader varmt. Men det är lite för kallat i vinden och ett tag til får jag nog ta på mig ordentligt så jag inte fryser. Det går inte att bara ta på sig mjukisbyxor, t-shirt och och en vår jacka. Man får ha byxor över "mjukisbyxorna" och tröja över min t-shirt och under vårjackan.
 
 Jag vill ju alltid ha något i mina lurar att lyssna på. Jagvet bara inte riktigt vad jag ska lyssna på längre, men idag blev det i alla fall så att jag lyssnade på uppfinnaren och innovatören Håkan Lans sommarprat. Håkan Lans är en man som jag genom åren har sett upp till och imponerats av. Han verkar också vara en väldigt snäll man.  Dettta är ett ganska bra "sommarprat" med Håkan Lans som är lite mysigt att lyssna på. Det är inte sommar nu, men detta funkar ju att lyssna på året om.
 
 
Jobba ska man göra idag med och sen blir man lite ledig från busskörningen igen. Just nu känns det som att jag lägger minst tid på mitt jobb. Jag har mycket att göra med mycket annat. Mycket av allt jag tänker på innehåller problem som ajg inte har fått någon lösning på. Däremot har jag inga bekymmer alls på jobbet. Det känns just nu som att jag slappar när jag jobbar, och jobbar när borde slappa mer.
 
 
Ha en trevlig dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE