Promenad igår - Promenad idag.

Det blev en kvällspromenad igår. Det man inte hinner på en förmiddag kan man ju på en ledig dag ta tag i under kvällen. Jag har inte tagit en kvällspromenad på länge, men det kändes bra det också.
 
 
Idag på morgonen gick jag ut igen. Det är bara att traska på liksom. Det blev några kilometer igen. Jag var ledsen över att inte solen sken och jag funderade på hur mycket framöver som kommer att kännas tufft för mig. Jag kommer att pendla mellan massor av olika känslor. Man ska försöka hantera allt eller bara skita i det. Jag har sällan ett "mittläge".
 
 
Jag tror jag vill röra mig mycket nu. Som sagt så kommer mycket att kännas tufft framöver.  Denna veckan är väl ändå ganska normal, men det är ju ändå jobb i fem dagar som man vill orka med på ett bra sätt. De händer ju säkert en del också som jag inte har räknat med innan, och kanske orkar jag med, eller så orkar jag inte. Antingen skiter jag i det eller så bryr jag mig, jag vet inte. Jag får en ledig helg denna veckan också.  Efter den... då kommer jag in i ett väldigt tuff period av arbeta och andra grejer. Jag tänker att om jag går många promenader denna veckan så kanske jag inte känner av den tuffa perioden som jag tror börjar på allvar nästa vecka. Det kanske inte känns så tufft när det liksom har fixat lite mer "fart i kroppen" med hjälp av en massa promenader och "powerwalks". Känner jag någonting så känns det som ajg har två val: Skita i eller bry mig.
 
Vi får se hur allt blir. Nu är det denna veckan som gäller. Och just nu är det nuet som gäller, och snart blir det mat.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE