Nu händer det något i alla fall.

Jag har nu fått en annan person att försöka jaga datum och tid åt mig för lite olika grejer som jag vill göra i år. Denna person (som heter Maria) tog kontakt med mig idag på mailen och då svarade jag typ att jag har försökt få vissa besked, men inte lyckats. Maria lovade nu att ta tag i detta och försöka styra upp detta åt mig. Jag har ju liksom all rätt i världen att få besked. Sen kanske det är så att jag får vänta några månader på alla grejer jag vill göra och uppleva, men det tycker jag är ok. Nu vill jag bara ha ett datum liksom, sen är det  lugnt. Just nu började det ju hända något i alla fall så kanske kan dom där beskeden komma nu då som jag typ har väntat på, och blivit lovad att få under flera månader nu.
 
 
Att jag vill ha vissa besked nu beror dels på att jag inte vill gå runt i något ovetskap om vissa saker. Jag ska ju också planera andra saker som inte med varann att göra, men som inte får kriocka med sånt som jag väntar att få besked. Jag måste veta för att kunna fatta och räkna ut hur mycket pengar jag behöver till saker jag vill göra. Jag måste veta för att jag ska kunna göra vad som krävs innan varje grej ska bli av. Jag vill kunna göra ett optimal planering, och jag vill vara säker på att jag kan genoföra allt. Jag vill heller inte att vissa grejer faller på att jag inte har missat saker i min planering. Därför jagar jag vissa besked just nu.
 
När jag väl får de besked jag vill ha, och något är bestämt då kommer jag sen inte att bry mig om att detta tog några månader att få fixat. Då är det fixat och då är jag nöjd liksom. Då är det inget som jag kommer att vara irriterad över sen.  Då har jag ju fått som jag velat från början. Då kan man bara släppa det som har varit och planera vidare. Jag har massor med grejer på gång, och det känns sjukt kul!!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE