Sommartid och evig längtan till sommaren.

Varför har jag inte tagit semester nu. Mars och snart april. Jag kände redan i febriari at jag borde ha tagit semester då. Nu har den tanke om att jag borde ha tagit semester vuxit sig ännu starkare. Idag när jag var tvungen att avbryta mitt skrivande och skapande av nya berättelser så gillade jag inte att jag var tvungen att avbryta mitt grymma "flow" som jag har just nu. Jag visste att jag idag skulle ha det bästa passet som jag gillar bäst att köra, men ändå vill jag inte jobba nu. Jag skulle fan ha tagit semester för att kunna jobba med mitt "flow". På jobbet "rullar" det ju bara på som vanligt.
 
En grej på jobbet kändes ändå bra idag. Det kändes som arbetspasset gick väldigt fort. Klockan är ju framdragen sedan igår, men min "bilogiska" klocka är ju fortfarande inställd på vintertid. När jag nu slutade 23:45 ikväll så kändes det faktsikt som om jag slutade 22:45.
 
Fast sen kan man ju vända på det och säga att man fick börja en timme tidigare än normalt idag och då är ju allt som vanligt igen. Man jobbar ju sibn tid även om man lurar kroppen lite nu i början, men efter några dagar tänker man inte på att det har blivit sommartid. Man känner ju bara en evig längtan till sommaren.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE