Det löser sig nog och blir bra.

 Vaknar och går upp tidigt gör jag. Jag vaknade med både magont och känning i ryggen. Lite jobbigt att ha ont på både ställena samtidigt. Att jag har lite ont i magen kanske beror på att jag har ätit något olämpligt, eller så kanske det har med att göra att jag har varit lite stressad arg och upprörd de senaste dagarna. Oavsett vad det beror på så börjar det ändå nu att bli bättre. De jag har varit arg över börjar lösa sig och magen känns väl trots allt redan nu bättre. Att jag har känning i ryggen beror säkert på att jag under gårdagen satt för mycket framåtlutad när jag satt här hemma och skrev självbiogrfi. Jag måste väl dra stolen närmare skrivbordet och sitta mer upprätt liksom. Jag har ju en sån liten dator och så det blir lätt så att man lutar sig framåt och likosm stirar in i skärmen. 
 
Mitt agerande på saker som jag har varit arg över de senaste dagarna har i alla fall nu resulterat i att jag kan se att sånt jag trodde var kört kanske får en bra lösning i alla fall. Häromdagen skickade jag i väg ett ganska välskrivet mail där jag sa precis vad jag tyckte och tänkte om att jag aldrig kan få några besked. Med tanke på hur lite som krävs av vissa personer så tycker jag bara det är dåligt att dom inte kan ta tag i det jag vill ha besked om. Efter att jag hade skickat i väg det mailet så började det hända saker. Jag är glad att jag har en bra "käft" när jag måste ha det. Jag fick lite mer besked direkt efter att jag hade rytit i lite, fast ingenting är helt klart än. Jag väntar fortfarande på samma besked som jag har väntat på att få länge nu.
 
Det som nu då ändå känns bra är att jag är ganska säker på att allt löser sig på ett bra sätt för mig. Grejen jag tänker på kommer inte att bli riktigt så som jag trodde från början att den skulle bli, men den blir inte sämre för mig när välk allt är bestämt och då kan jag ganska lätt skita i att jag har varit arg och upprörd över att denna grej har tagit så lång tid att fixa klart så att jag bara kan vänta in ett datum.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE