Hoppas på en bättre (Vecka 11)

 Får hoppas att denna veckan blir en betydligt bättre vecka än den förra. Förra veckan var det inte roligt att jobba. Så kan det ju kännas ibland. Jag hade också mycket anat än jobb förra veckan som jag vill få klart innan denna måndag, men det känns som jag står kvar och stampar på samma plats idag som jag gjorde för exakt en vecka sedan.
 
Att jag sen inte får gjort så mycket som jag vill har gjort att jag har blivit ganska trött psykist och fysiskt. Det tar på krafterna när det känns som jag tar ett steg fram och två bak, och aldrig får klart något så jag känner att jag kan gå vidare.
 
Tanken är under denna veckan att mycket av de jag vile få klart förra veckan SKA BLI KLART DENNA VECKAN. En del av de helt meningslösa grejande som jag ägnade tid åt förra veckan ska jag denna veckan försöka få någon annan att göra åt mig. Får sen se om den taktiken funkar.
 
Veckan har nu börjat i alla fall. Jag har en del att ta tag i och jag har redan börjat. Jag har massor av busskörning också. Jag jobbar 6 dagar och det kan ju vara tufft, men jag hoppas ändå att denna arbetsveckan känns betydligt bättre än den förra. Jag hoppas också att jag denna veckan kan hitta en lösning på alla de problem som jag har kämpat med ett tag att få en lösning på. Det gäller att orka med allt, och det är väl mest att orka som jag kämpar med just nu.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE