Har börjat fundera genom andras självbiografier.

Ny morgon har det blivit. Mer skrivande väntar. När jag går upp på morgonen nu så känner jag att jag måste bara sätta mig och skriva. Jag har 5 berättelser som jag har satt en "deadline" på. Jag har sagt till mig själv att dom ska vara klara på fredag, men jag tror att de mesta på dessa 5 berättelser kommer att vara klara redan under denna förmiddag Jag borde väl istället för att skriva så mycket som jag just nu gör  gå ut och röra på mig, men jag vill så gärna bli klar med mina 5 berättelser, som redan nu är klara inne i mitt huvud. Jag måste bara få ner berättelserna i text.
 
Jag har börjat att lyssna och titta på andras självbiografier. De finns ju ganska många. Man kan ju nämna hur många personer som helst som har släppt en berättelse om sitt liv, oftast som bok. Jag har inte så många böcker, men jag har några ljudböcker. Jag har också någon DVD om någon som berättar om sitt liv. Jag har börjat att titta och lyssna. Jag ska lyssna på några nu när jag börja känna att jag snart är klar med min berättelse. Tanken med detta är att jag kanske kommer på någon mer berättelse som jag känner att jagvill berätta. När man lyssnar på andras självbiogrfier så får man ju egna idêer på vad man kan skriva om själv. Jag tänker inte  kopiera något. Jag skriver min berättelse,  men jag vill studera hur andra formulerar sig och vad dom berättar om i sina självbiografier.
 
Nu börjar jag ändå närma mig slutet nu. Det känns väldigt bra. Nu har skrivandet lossnat ordentligt. Under den tid jag har skrivit så har det aldrig känts så lätt och bra med skrivandet som det gör nu. Det enda som kan gnaga mig lite det är att jag borde ha hunnit med mer med tanke på hur länge jag har hålllit på. Jag känner mig ändå på något sätt dålig detta med att skriva, även om jag tycker att mina berättelser är bra, genomtänkta och välskrivna.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE