Har blivit rikigt trött.

Skön att man är ledig igen. Igår kom jag ju också hem lite tidigare än vad jag normalt brukar göra från jobbet. Jag tror den fredagen igår är den dag då jag slutar tidigast. Men jag börjar också lite tidigare än vad jag brukar göra så det är varken längre eller kortare arbetsdag, men skönt var det att komma hem lite tidigare på en fredag ju.
 
 
Jag hade lite beslutsångest igår. Jag tänkte att jag skulle gå ut på lite party och träffa lite roligt folk. Min skalle ville det, emn kroppen ville nog något annat. När klockan närmade sig midnatt så var jag bara så trött och jag kände att någon utgång blir det inte denna fredag i alla fall. Huvudet vill väl många gånger mer än vad min kropp orkar med. Sen är det lite så nu också att jag har nog egentligen inte råd att gå ut så mycket och festa och så. Jag behöver spara en del pengar för jag har ju ganska mycket grej på gång som kommer att kosta lite. Jag vill liksom inte att något av allt roligt som jag tänker att jag vill göra ska falla på att jag inte har pengar till det.
 
Jag har ju tex tre grejer på gång där jag vid varje tillfälle ska åka till Stockholm. En del av de jag ska göra där är redan betalt och klart, annat ska köpa och fxa innan jag åker och sen ska man har pengar när är i Stockholm. Jag ska vid alla tillfällena köpa kläder som pass för just varje enskilt tillfälle. Jag ska, och har bokat resa och hotell. Jag ska köpa lite småsaker som jag behöver ha inför dessa upplevelser i Stockholm.
Daniel Johanssons foto.
Arkivbild...
Jag har räknat lite på bara dessa tre upplevelser som jag ska få vara med om i Stockholm under detta året. När jag under året har gjort dessa tre besök som jag nu vet att jag har framför mig så kommer det lite lätt räknat ha kostat mig ungefär 60 000 kronor.
 
Sen har jag ju andra grejer på gång och det kostar ju sina tusenlappar de också. Jag vill ju tex åka på en utlandsresa under årets sommarsemster. Slarva jag för mycket nu så bilr det inget med det. Vad man än har på gång så måste man ju ha pengar till det. Jag har det och jag har inga problem att få loss pengarna heller. Men jag måste vara noga, räkna och spara en slant. Annars blir det ingenting med nåt, typ.
 
När det sen kommer till de besked som jag väntar på som gäller några datum som vissa inte ge mig när dom lovar det så kommer jag efter denna helg att maila en person som sen kan ställa lite högre krav än vad jag kan på dessa personer som ska ge mig besked. Jag kommer att fråga denna person om inte hon kan försöka styra upp och fixa ett besked på ett datum åt mig. Som det hitttills har varit så har bara denna person skrivit till dom personerna som ska ge mig besked att dom ska höra av sig till mig, och då ge besked. Men det händer liksom. Nu ska jag försöka få någon annan att styra upp det åt mig och så kanske jag kan få ett besked om ett datum sen då. Jag kan inte komma på något bättre att göra för min del just nu. Dessutom orkar jag inte hålla på att försöka få tag i folk som aldrig svara. Jag är ganska trött nu, både rent psykiskt och fysiskt.
 
Sen är det också i mycket av detta som jag vill ha besked om. Dom som ska ge mig besked har i princip hela detta året på sig att bestämma något med mig. Om dom väljer att vänta så har dom rätt att göra det. Men jag kan samtidigt tycka att när jag ändå har betalat en del pengar för mycket av sånt somjag försöker styra upp nu, så kan jag tycka att det är ganska respektlöst mot mig att bara skriva att man hör av sig då och då, och sen inte gör det. Man köper sig bara mer tid hela tiden, och jag får bara vänta och vänta.
 
Jag är ändå inte orolig. Mycket av allt jag har på gång i år kommer att göra och få göra. Det vet jag redan nu. Men man vill ju ändå kunna fixa allt som man kan fixa inför alla grejer som man har på gång i år. Jag vill få det så klart som det bara kan bli och et tycker jag också att jag har rätt att kräva.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE