Friyay!!

Skönt att snön är på väg att försvinna igen. Skönt om man bara kan få slippa det liksom. Nu är det nästan 10 grader varmt och man bryr sig inte så mycket om den lilla snö som nu ligger kvar. Hoppas det går hur fort som helst för den att försvinna och sen vill ajg inte ha mer snö i år.
 
 
Idag är det fredag!! Skönt att när man vet att det är sista arbetsdagen för denna veckan. Under hela denna veckan har jag inte känt mig speciellt sugen på att jobba. Det har bara känts tråkigt liksom. Så är det ju ibland. Därför känns det skönt nu att jag slutar ganska tidigt ikväll, och sen är det ledig helg som gäller.
 
 
Jag börjar bli trött på en annan sak också. Jag blev ju i förrgår lovad (skriftligt) att jag skulle få lnågra av de besked som ajg sen länge har gått och väntat på. De gäller egentligen bara några datum som jag vill få bekräftade, men det händer ingenting. Jag försöker på alla sätt att bara få någon att göra nånting så att jag kan få några datum klara. Får jag bara det så kan jag boka och fixa allt jag behöver fixa för dessa datum. Men det händer som sagt ingenting. Folk jag har kontakt med bara lovar och sen visar det sig att dom ljuger, eller bara skiter i det. Man blir lite irriterad på sånt.
 
Jag kanske skulle kunna strunta i det och bara sitta lugnt och vänta på de besked jag vill ha. Dom kommer ju när dom kommer liksom, men det känns nu som jag har varit med om detta lite för många gånger nu. Folk lovar och säger att dom ska fixa det och det, och sen skiter vissa bara i det. Vissa saker har jag ju också betalat för så jag tycker jag har all rätt i världen att fråga och få svar.
 
Jag försöker tagga ner lite för jag vill inte hamna i bråk och tjafs med något när det gäller dessa grejer som jag bara vill ha datum på. essutom är det så att när jag bara får de där datumen då kommer jag inte att bry mig sen att allt tog så lång tid att få en bekräftelse på. Får jag bara det resultat som ajg har väntat mig så skiter jag i vad som har hänt innan det. Fast nu händer det ingenting och det verkar inte spela någon roll vad jag gör för att det ska hända nånting. Det där med att vänta på att andra sak göra sitt, för att jag sen ska kunna fortsätta med det jag vil göra, just det HATAR JAG ATT BEHÖVA GREJA MED. Det är inte roligt nu. Dessutom blev jag ju lovad att jag skulle få veta något mer igår, men sen håller folk inte vad dom lovar i alla fall. Detta är inet roligt nu.
 
När jag nu ska gå vidare och försöka "jaga" dessa besked om olika datum så kan jag ju påpeka för alla som jag kontaktar vad dom tidigare har lovat. Men undra om det kommer att hjälpa? Jag har inte börjat ta telefonen än och ringa runt, men snart kanske det är läge att gör det istället. Detta med att maila folk fram och tillbaka och sen förklara mer och mer vad folk inte gör, trots att dom lovar känns ganska meningslöst. Jag får ju ändå inte mycket till svar mailar. Fårjag svar så visar det sig ju att det inte stämer i alla fall.
 
Ja, det löser sig väl snart hoppas jag.
 
Ha en bra fredag!!
 
Daniel Johanssons foto.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE