Fick sol -Fick extrapengar - Fick ledigt

Nu händer den ena bra grejen efter den andra. Det kan ju vara mycket som inte är bra, men två grejer har jag sett nu på morgonen som jag gillar skarp. Man kan ju också lägga till att det är grymt fint väder i Vänersborg nu, så har man hitta en grej till som är bra nu.
 
 Extrapengar:
Jag blev så nöjd idag av flera skäl. När jag kollade mitt bankkonto så fick jag se att jag hade fått in lite av de extrapengar som jag nu har vant mig vid att jag får in flera gånger om året. Det känns väldigt bra.
 
Under 2014 så jobbade jag ju väldigt mycket med min ekonomi. Jag hade någon slags dröm om att få en privatekonomi som jag kan känna mig nöjd med. Det jobbet jag gjorde under 2014 ser jag resultat av än idag. Det är ju sjukt. Jag slet som fan det året med att verkligen fixa den dröm som jag då hade. Nu på senare år när jag märker att jag får in alla dessa extrapengar (som faktiskt ger ett bra "klirr" i kassan) utan att egentligen behöva göra ett förbannad dugg så var det ju värt all den tid av grejande och kämpande med att göra min dröm till verklighet.
 
Ledigt:
Att vara ledig är något jag värderar högt. När det kommer in extrrapengar också då kan man ju göra något meningsfulll av sin ledighet. Jag sökte några dagar ledigt igår. Jag kollade några datum då jag redan hade några dagar mer sk ordinarie ledighet. Sen söker jag ledigt i ansllutning till den ordinarie, och då kan man ju bara så där bli ledigt flera dagar på raken, genom att bara försöka få ledigt en och två arbetsdagar. Jag sökte igår kväll och fick JA direkt nu på morgonen. Nu finns det andra saker som löser sig av sig själv bara föra att jag får någon extra ledig dag. Extrapengar och mer ledigt. Det är ju så bra det kan bli :)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE