En resa genom Sverige är nog inte så svår att göra.

 Jag har länge funderat på att göra någon form av Sverigeresa. Jag vet inte hur och vilka platser jag ska upptäcka längst vägen. Jag vet var i Sverige jag vill börja och avsluta min resa, men sen blir det svårt och ogreppbart för mig.
 
Arkivbilder..
 
Jag tänker att jag börjar i Smygehuk. Det känns som att det är så långt söder ut man kan komma i Sverige. Sen vill jag då på något sätt ta mig från smygehuk till Treriksröset, som väl är så långt norr ut man kan komma. Jag vill uppleva och göra en hel del under min resa. Jag vet inte vad. Jag kommer inte att kunna göra allt och själva grejen är ju att jag på något sätt vill ta mg igenom hela Sverige. Det behöver inte vara så att jag göra hela resan under en enda period. Man kanske skulle kunna tänka sig att dela upp det på något sätt, hur vet jag inte. Man kanske kan bestämma några datum under ett års tid och sen betar man av den ena pltsen efter den andra. Åker hem igen, väntar in nästa förutbestämda datum och sen gör man nästa lilla tripp. Man hålller på tills man känner att man är jag nöjd. När jag är nöjd så har jag på något sätt tagit mig från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr, och därimellan har jag fått uppleva och se väldigt mycket saker. Jag vill någon dag kunna söäga att jag har varit i hela Sverige. Jag kommer förmodligen aldrig kunna säga att jag har varit i varenda stad eller varenda samhälle, by eller liknade. Jag kommer aldrig att kunna se allt, men ändå väldigt mycket.
 
Arkivbild..
Vad jag ska göra och hur jag ska genomföra en sådan resa? Jag vet egentligen inte de nu. Hur mycket ska man planera innan resan och hur mycket ska man bara ta som det kommer? (Jag känner nog att jag vill bli klar med den självbiogrfi jag skriver på först, innan jag ens kollar hur det ser ut i Smygehuk.)
 
Jag tror egentligen inte att det är så svårt att göra denna resa. Det klarar nog nästan vem som helst.  Det är bara svårt att bestämma sig för att göra resan. Att sätta igång med sin plan och förverkliga idêen liksom.
 
Arkivbild..
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE