En lång måndag.

En lång måndag är nu avslutad. Först tänkte jag starta denna dagen i tvättstugan, men jag ändrade tiden redan igår kväll. Jag kände inte för att vräka mig upp och börja greja med tvätt sjukt tidigt på måndagmorgonen. Jag har ju jobbat hela helgen och mer jobb skulle det ju bli idag. 

 
Jag kom på en grej idag som jag säkert borde ha fattat för länge sen. När man får sådana där reklammail som jag hatar att få så kan man ju om man tittar noga på det hitta en lite länk där man lätt kan klicka sig vidare för att sen få dom jäkla utskicken stoppade. Jag har inte tänkt på det tidigare att man allt som oftast kan gör så med alla dom mail som man får allt för ofta efter att man har köpt något på nätet av något företag. Skönt att jag lärde mig detta för jag hatar att få en massa reklam om grejer hela tiden typ.
 
 
 
 
Jag var och klippte mig idag också. Skönt att bli lite extra fin i håret igen.
 
 
 
Jag hämtade också mat på "Kopparn" Jag får ju passa på nu när jag typ får den gratis i flera dagar denna veckan. Jag fick ju ett presentkort av jobbet i fredags och då är det väl bara att använda detta nu.
 
Jobbat har jag också gjort idag. Jag hade en lång arbetsdag och för att fixa den på bästa sätt så är det bara att ta det lugnt och vara maximalt avspänd. Klara man det så flyter arbetsdagen på hur lätt som helst. 
 
 
 Nu får jag en ledig dag imorgon. Det ska bli skönt.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE