Bubbel och skrivande.

Jag sitter här hemma och skriver lite. Klockan är just nu lite strax efter nio på kvällen. Jag har tänkt att gå och lägga mig snart. Lite tidgt kanske för att vara en lördag kväll, men jag känner mig lite frusen och när man känner det så blir jag i alla fall automatiskt trött också.
 
Jag skrev en berättelse idag som handlade om massor av känslor. Alltså bokstavligt talat. Jag skrev om stunder då jag har varit arg, glad ledsen, uppgiven, svag, stark osv.. Jag skrev om hur dessa känslor som jag vid vissa tillfällen har känt har påverkat mitt liv.  Det blev en väldigt bra berättelse som gick väldigt lätt att skriva och som jag känner mig så jäkla nöjd med nu efteråt!! Hoppas att mitt återstående skrivande känns lika bra framöver också. 
Det kanske var dagens bubbel som gjorde at skrivandet gick så bra. Nja... kanske inte, men jag kan bara konstatera det blev lite bubbel och  riktigt bra skrivande ikväll i alla fall.
 
Nu vill jag bara sova och jag ska gå och göra det nu. Jag hoppas inte jag vaknar för tidigt imorgon nu. Ibland vaknar jag mitt i natten för att jag går och lägger mig för tidigt, Nu kryper jag ju i säng ganska tidigt, men jag hoppas ändå att jag sover i minst 12 timmar. Det är något jag vill och behöver.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE