Vecka 26

 Ny vecka har det blivit och jag vet direkt att jag denna veckan har väldigt mycket jobb att ta tag i. Jag kanske sa så förra veckan också, men denna veckan är det ändå ännu mer. Jag behöver väl inte säga att jag längtar till min semester.
 
Jag har fått en ny sk gruppchef på jobbet. Jag vet vem han är och jag har haft med honom att göra förut så det är ingen ny person som jag ska behöva lära känna så. Men jag ska träffa honom idag för ett kort möte innan jag ska börja mitt arbetspass idag. Får se vad han säger, men jag tror det blir bra för jag upplever min nya gruppchef som en trevlig och avspänd person som är lätt att prata med.
 
Det får väl bli en annan löprunda dena veckan också Jag springer väl inte så mycket som förra veckan, men 3-4 pass får det väl bli i alla fall.
 
Jag har också tänkt tanken att jag ska hälsa på mamma denna veckan. Jag har ju en ledig dag och det är väl då det funkar. Men jag vet ju inte om jag orkar. Det kändes jobbigt när jag var där i lördags och jag kanske hoppar över det denna veckan. Orkar jag inte så orkar jag inte liksom.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE