Tåget inställt och då bryr jag mig inte.

 
Idag hade jag tänkt att ta tåget till Uddevalla, men jag kom bara till Öxnered och där fick jag kliva av. Tåget blev inställt. Man sa att det berodde på strömavbrott i Uddevalla. Jag hade kunnat åka ersättningsbuss till Uddevalla, men jag orkade liksom inte bry mig. Jag är inne i en period nu där jag bara vill "chilla" och där jag inte orka med misnta lilla problem med saker jag ska göra. Det lättaste var bara att skita i att åka till Uddevalla. Istället tog jag tåget tillbaka till Vänersborg. Jag hade liksom ingen lust att vänta på en ersättningsbuss en halvtimme i Öxnered för att sen åka till Uddevalla. Resan med buss hade säkert tagit en halvtimme den också. Om tåget inte hade blivit inställt då hade jag varit i Uddevalla på 20 minuter.
 
Jag valde idag bara att göra det lättaste som jag kunde komma på när jag blev stående i Öxnered. Strunta i allt och bara åka hem igen. Jag orkade liksom inte bry mig mer idag. Här är väl ett exempel på att det kan vara en nackdel att inte ha en bil. Då hade man ju sluppit detta, men samtidigt räknar man ju med att tågen bara ska gå somm vanligt.
 
Jag känner väldigt ofta nu att jag inte riktigt orkar bry mig. Jag har tänkt rätt många gånger den senaste tiden att jag bara ska strunta i allt som jag tex har tänkt på att jag ska göra under de närmaste månaderna. Det känns bara lättare att inte bry sig, fast samtidigt vill inte bara ge upp något som jag sen länge har tänkt att jag ska göra.  Vissa saker har man ju tänkt på länge och när det väl är dags då vill jag ju göra sånt som man tror kommer att bli riktigt kul. Jag kommer ju bara att bli besviken på mig själv om jag struntar i allt och bara stannar hemma. Man får väl ännu en gång försöka att bita ihop lite, fast idag orkade jag inte bry mig, och det känns helt ok att jag gjorde som jag gjorde.
 
 





Anonym
06 June, kl. 10:22 | Blogg;

Halkade in på din blogg, läste lite inlägg! måste vara säga att fler borde ha din attityd till livet. Skön stil du är dig själv!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE